چهارشنبه 22 اسفند 1403 - Wed 12 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • ایران نیاز به واسطه ندارد؛ روسیه مراقب کلاهبرداری آمریکا باشد

  • پرونده مهدی یراحی مختومه شد

  • پرسپولیس با دو مصدوم،احتمال به کار گیری یک ستاره جوان به عنوان فیکس

  • با تخریب جنگل‌ها و تبدیل کاربری اراضی کشاورزی مقابله شود+عکس

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • درخواست ترامپ از پوتین برای میانجی‌گری جهت مذاکرات هسته‌ای با ایران

  • پایان وفاق و خیرخواهانه با رئیس جمهور

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396164
    تاریخ انتشار: 11/اسفند/1403 - 23:51

    هشدار دبیرکل ناتو به زلنسکی پس از مشاجره با ترامپ

    دبیرکل ناتو به رئیس‌جهور اوکراین هشدار داد که باید پس از مشاجره با رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید، راهی برای احیای روابط با او بیابد.

    هشدار دبیرکل ناتو به زلنسکی پس از مشاجره با ترامپ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    «مارک روته» دبیرکل ناتو، امروز(شنبه) گفت که به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفته است باید پس از مشاجره‌اش با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در جمعه گذشته در کاخ سفید، راهی برای احیای روابط با ترامپ بیابد.

    زلنسکی که برای مذاکره با ترامپ درباره امضای توافقی در زمینه ارائه حق معدن‌کاوی در اوکراین به واشنگتن در ازای کمک‌های مالی و نظامی و تضمین‌های امنیتی آن، جمعه گذشته به واشنگتن سفر کرده بود، تقریبا به طور غیررسمی از کاخ سفید بیرون انداخته شد.

    دیدار آن‌ها به هرج‌ومرجی در برابر جهان تبدیل شد که در آن، ترامپ با عصبانیتی آشکار به زلنسکی عتاب و خطاب می‌کرد.

    مشاجره از جایی شروع شد که وقتی «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در این دیدار در حال دفاع از مذاکرات واشنگتن با مسکو  برای پایان دادن به جنگ بود، زلنسکی  حرف او را قطع کرد. رئیس‌جمهور اوکراین تجاوز روسیه به کشورش را تشریح کرده و پرسید، «جی‌دی، انتظار چه نوع دیپلماسی را از من داری؟»

    ونس، زلنسکی را متهم کرد که به جای تشکر از ترامپ برای حمایت او، با شاکی شدن این گفت‌وگو را مقابل رسانه‌های آمریکای به مرافعه می‌کشاند.

    معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین به زلنسکی گفت که «شما سربازان وظیفه را به خط مقدم می‌فرستید چون مشکل نیروی انسانی دارید». اشاره ونس به کمبود شدید نیروی رزمی بود که موضع آن در میدان را تضعیف کرده است.

    تنش‌ها در این گفت‌وگو زمانی بالا رفت که زلنسکی از ونس پرسید آیا مانند دیگر قانون‌گذاران و مقامات آمریکایی از خط مقدم بازدید کرده است و ونس پاسخ داد: شما آن‌ها را به یک تور تبلیغاتی می‌آورید.

    نشریه آنلاین دیلی میل در این باره گزارش داد که دبیرکل ناتو در گفت‌وگویی با شبکه بی‌بی‌سی درباره تماس تلفنی‌اش با زلنسکی در روز جمعه گفت: این که رئیس‌جمهور زلنسکی راهی برای احیای روابط با رئیس‌جهور آمریکا و با تیم بلندپایه حاکمیت این کشور بیابد، حائز اهمیت است.

    او دیدار زلنسکی و ترامپ را «ناگوار» توصیف کرد.

     زلنسکی پس از این دیدار در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کمک آمریکایی‌ها در کمک به بقای ما خیلی مهم بوده و من به این مساله اعتراف می‌کنم. با وجود گفت‌وگوی پر تنشی که داشتیم، ما همچنان شرکای استراتژیک می‌مانیم.

    این در حالی است که او در گفت‌وگویی با شبکه فاکس نیوز درباره رفتار خود در دیدار با ترامپ گفت: من به رئیس‌جمهور و به مردم آمریکا احترام می‌گذارم، و فکر می‌کنم که باید بسیار باز و صادق باشیم و مطمئن نیستم که کار بدی انجام داده‌ باشم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما