شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396008
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1403 - 11:44

    سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی

    سارق گردبند زن مسن در خیابان پیروزی، دستگیر و گردنبند به مالک آن بازگشت، سارقی که چند سابقه سرقت دیگرداشته و تا کنون هم به حال زندان نرفته‌ است.

    سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    هفته گذشته فیلمی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن یک مرد با حمله به یک زن مسن، گردنبد او را سرقت کرده بود؛ در کمتر از یک هفته، با تلاش مأموران پلیس آگاهی پایتخت، متهم دستگیر و برای بازسازی صحنه جرم خود مجددا به خیابان پیروزی بازگشت.

     

    سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در این باره به ایسنا می‌گوید: همکارانم در کمتر از یک هفته موفق به دستگیری این متهم شدند و از مخفیگاه وی، گردنبد سرقتی زن مسن کشف شد. این‌متهم سابقه دار است و این‌چندمین بار است که دستگیر می‌شود، به همین دلیل از دادستانی درخواست می‌کنیم تشدید مجازات برای این فرد در نظر گرفته شود.

     

    وی می‌افزاید: همکارانم با استفاده از فیلم دوربین مداربسته این کوچه بن بست توانستند این متهم را خیلی زود شناسایی و دستگیر کنند؛ به همین دلیل به شهروندان توصیه می‌کنیم برای حفاظت از خانه‌های خود، از دوربین‌های مداربسته با کیفیت مناسب استفاده کنند.

     

    فاطمه، زن مسنی که از او در خیابان بیدهندی حوالی خیابان پیروزی زورگیری شده بود؛ در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: چهارشنبه هفته گذشته ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه صبح بود که از دکتر قلبم در حال بازگشت به خانه‌ام در همین خیابان بودم که متوجه شدم یک مرد با موتورسیکلت در حال نزدیک شدن به من است. من خیلی متوجه حرکات او نبودم و تو فکر خودم بودم که یک دفعه مقابلم ایستاد و از من آدرس پرسید. من به او گفتم که من سواد ندارم و آدرس‌ها را دقیق بلد نیستم و به او مغازه املاکی سر کوچه را نشان دادم و گفتم از مغازه آدرس بپرسد. اما یکدفعه او به من حمله کرد و گردنبندم را کشید و فرار کرد.

     

    این شاکی که همسر یک جانباز ۷۰ درصد نیز هست، ادامه می‌دهد: آن لحظه آنقدر ترسیده بودم و حالم بد شد که روی زمین افتادم و توانستم به زور با پسرم تماس بگیرم. نیم ساعتی طول کشید تا پسرم آمد و من را به خانه برد، تمام بازویم کبود شده بود و تا چند روز حالم بسیار بد بود و از ترس دندان هایم به هم می‌خورد. اما واقعا تصور نمی‌کردم این دزد نامرد پیدا شود به همین دلیل از پلیس متشکرم و برای سلامتی همه مأموران پلیس همیشه دعا می‌کنم.

     

    این متهم زورگیر در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: ۴۳ ساله هستم و متأهل، دو بچه ۱۰ و ۵ ساله دارم و پیش برادرم در مغازه‌اش کارگری می‌کنم. چند سابقه سرقت دیگر نیز دارم اما تا به حال زندان نرفته‌ام.

     

    وی ادامه می‌دهد: من قرص اعصاب و روان مصرف می‌کنم و روزی که به این زن حمله کردم، وقتی گردنبندش را از زیر روسری دیدم، نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و چون می‌دانستم او نمی‌تواند از خود دفاع کند؛ به او حمله کردم و سریع فرار کردم.

     

    این متهم می‌گوید که قصد آسیب زدن به این پیرزن را نداشته؛ اما این در حالیست که او از قبل این زن را مورد بررسی قرار داده و از قصد به او حمله کرده بود.

     

    دادستان تهران نیز اعلام کرد که در پی سرقت خشن که احساسات عمومی را جریحه‌دار کرد، دادستانی تهران به سرعت و با قاطعیت وارد عمل شد و فرد شروری که با حمله‌ای بی‌رحمانه به یک بانوی سالمند، ضمن اعمال خشونت فیزیکی، اقدام به ربودن گردنبند او کرده بود، دستگیر و کیفرخواست سارق گردنبند بانوی سالمند صادر و پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارسال شد.

     

    برچسب ها: سرقت ، گردنبند ، پلیس ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما