جمعه 24 اسفند 1403 - Fri 14 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • ایران نیاز به واسطه ندارد؛ روسیه مراقب کلاهبرداری آمریکا باشد

  • پرونده مهدی یراحی مختومه شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 395849
    تاریخ انتشار: 08/اسفند/1403 - 15:46
    توکل شوریجه در گفتگو با دانا تاکید کرد؛

    غلامرضا توکل شوریجه خواستار نظارت جدی بر عملکرد وزارت بهداشت شد

    نایب رئیس دوم کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس با اشاره به کمبود پزشک در کشور و لزوم افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی، بر اهمیت اجرای مصوبات قانونی در این حوزه تأکید کرد و خواستار نظارت جدی بر عملکرد وزارت بهداشت شد.

    غلامرضا توکل شوریجه خواستار نظارت جدی بر عملکرد وزارت بهداشت شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، 

    غلامرضا توکل شوریجه، نائب رئیس دوم کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره مقاومت وزرات بهداشت برای اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی به میزان ۲۰ درصد؛ گفت: مسئله افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی یکی از موضوعات بسیار مهم و حیاتی است که تأثیر مستقیم بر عدالت در دسترسی به خدمات درمانی دارد. متأسفانه با وجود اینکه وزارت بهداشت موظف شده بود طی چهار سال، سالانه ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش پزشکی را افزایش دهد و این مصوبه نیز در سه سال گذشته اجرا شد، اکنون این وزارتخانه بهانه کمبود بودجه را مطرح کرده و اعلام کرده است که در سال جاری نه تنها این افزایش ظرفیت را اجرا نخواهد کرد، بلکه احتمال دارد پذیرشی در این بخش صورت نگیرد. این در حالی است که بودجه مورد نیاز به طور کامل تأمین شده و هیچ عذر و بهانه‌ای در این زمینه قابل قبول نیست.

    غلامرضا توکل شوریجه با اشاره به وضعیت حوزه انتخابیه خود یعنی شهرستان‌های خرامه، سروستان و کوار، تأکید کرد که این مناطق با کمبود جدی در دسترسی به پزشک متخصص و فوق تخصص مواجه هستند.

    وی گفت: البته با تدبیر و تلاش مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان‌ها، این کمبود تا حدی مدیریت شده است، اما همچنان نیاز مبرم به تأمین پزشکان متخصص و عمومی وجود دارد. این مسئله تنها به حوزه انتخابیه ما محدود نمی‌شود و بسیاری از مناطق کشور، به‌ویژه مناطق محروم، با مشکل جدی کمبود پزشک دست و پنجه نرم می‌کنند.

    این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبعات کاهش ظرفیت پذیرش پزشکی، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که کاهش ظرفیت پذیرش پزشکی، تأثیر گسترده‌ای بر دانش‌آموزان علاقه‌مند به رشته‌های علوم تجربی و پشت کنکوری‌ها دارد. بسیاری از این دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با امید به تحصیل در رشته‌های پزشکی برنامه‌ریزی کرده‌اند و هرگونه تصمیم‌گیری ناگهانی و غیرمنطقی در این زمینه می‌تواند موجب ایجاد ناامیدی و نگرانی در میان آنان شود.

    نایب رئیس دوم کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس با تأکید بر اهمیت اجرای برنامه‌های توسعه ملی افزود: کشور ما با تقاضای بالای خدمات پزشکی مواجه است و همچنین برنامه هفتم توسعه، بر تبدیل ایران به هاب درمان منطقه و توسعه توریسم سلامت تأکید دارد. تحقق این اهداف مهم، مستلزم تربیت تعداد کافی پزشک و تقویت زیرساخت‌های نظام سلامت است. بنابراین، افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی، نه تنها پاسخ به نیازهای داخلی بلکه گامی مهم در جهت تحقق این چشم‌انداز ملی است.

    توکل شوریجه در پایان با تأکید بر نقش نظارتی مجلس گفت: در این شرایط، وظیفه مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌های مرتبط این است که با استفاده از ابزارهای نظارتی خود، بر اجرای دقیق این مصوبات قانونی پافشاری کرده و در برابر هرگونه ترک فعل یا تخلف از سوی وزارت بهداشت ایستادگی کنند. امیدواریم با همکاری و تعامل سازنده، بتوانیم به سمت تحقق عدالت در حوزه سلامت و تأمین نیازهای درمانی کشور حرکت کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما