پنجشنبه 04 تير 1405 - Thu 25 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 395329
    تاریخ انتشار: 03/اسفند/1403 - 16:36

    اجرای رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش

    دریادار سیاری از آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا خبر داد و گفت: وسعت منطقه رزمایش از سواحل مکران، دریای عمان و شمال اقیانوس هند تا مدار ۱۰ درجه خواهد بود.

    اجرای رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش در نشست خبری گفت: در ادامه رزمایش‌های سالیانه ارتش جمهوری اسلامی ایران مرحله اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ در وسعت سواحل مکران، دریای عمان و شمال اقیانوس هند تا مدار ۱۰ درجه از فردا آغاز خواهد شد.

    وی شعار رزمایش را «امنیت و اقتدار پایدار» عنوان کرد و ادامه داد: سازمان رزم شرکت کننده در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش بخشی از توانمندی‌های رزمی نیروی زمینی، نیروی پدافند هوایی، نیروی هوایی و نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) کشور است.

    فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش اظهار داشت: هدف از اجرای این رزمایش، ارتقا توان دفاعی و توان بازدارندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مقابل هر گونه تهدید زمینی، هوایی و دریایی است؛ هر دشمنی که بخواهد تصور کند که می‌تواند به تمامیت ارضی ما و یا به منافع ما در زمین، هوا و دریا آسیب وارد کند قطعاً می‌داند آسیب‌های زیادی به آن وارد خواهد شد.

    امیر دریادار سیاری گفت: منظور از اجرای این رزمایش آزمایش تاکتیک‌های جدیدی است که توسط نسل جوان در ارتش جمهوری اسلامی ایران طرح ریزی و اجرا می‌شود. سالیانه در رزمایش‌ها، سلاح‌های جدید وارد سازمان رزم می‌شود و در این رزمایش‌ها سلاح‌ها مورد آزمایش قرار می‌گیرند، مهمات جدید، هوشمند، دقیق و نقطه زن و انواع موشک‌ها مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

    وی اظهار داشت: انتقال تجربه از افراد باتجربه به افراد جوان که آینده ساز نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند؛ ایجاد هماهنگی‌های لازم برای رزمایش مشترک که همه نیروهای ارتش در رزمایش شرکت می‌کنند مد نظر است و حتماً باید بهترین هماهنگی را در رزمایش بدست بیاوریم.

    فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش گفت: با توجه به تجربیات گذشته و تهدیدات موجود و نگاه به آینده و رصد تهدیدات آینده این رزمایش از نظر نوع تاکتیک‌ها و سلاح‌های بکار گرفته شده با رزمایش‌های قبل کاملاً متفاوت است. خلاقیت و نو آوری در اجرای این رزمایش بزرگ در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملاً متفاوت است و به نمایش گذاشته خواهد شد. نیروهای جوان ما خلاقیت‌ها و ابتکار لازم را بکار خواهند گرفت تا ثابت کنند توانمندی انجام مأموریت ارتقا توان دفاعی و بالابردن توان بازدارندگی کشور را دارند.

    امیر دریادار سیاری خاطر نشان کرد: در این رزمایش به برخی از مسائل مهم و روز از جمله عملیات جنگ الکترونیک، سایبر، بدون سرنشین‌ها، پهپادها و فناوری‌های نوظهور توجه ویژه شده است که می‌تواند عرصه رزم و نبرد را تغییر دهد.

    وی ادامه داد: امروز حرکت دانشی در سطح ارتش انجام شده است و ما به سمت فناوری‌های نوظهوری حرکت کرده ایم که عرصه‌های جدید نبرد را برای ما رقم بزند تا در آینده بتوانیم در مقابل هرگونه سلاحی که از فناوری‌های جدید برخوردار باشد مقابله کنیم و علاوه بر توان مقابله، ما توان برتر را نسبت به فناوری‌ها داریم که به نمایش گذاشته خواهد شد.

    فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش گفت: فرماندهی این رزمایش توسط فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در قرارگاه ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی ایران و با نظارت کامل ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم (ص) انجام می‌شود، البته نمایندگانی هم از وزارت دفاع در عرصه رزمایش حضور دارند تا محصولاتی را که تولید کرده اند را ببینند و اعتماد به نفس را برای تولید محصولات جدیدتر را کسب کنند.

    وی اظهار داشت: امروز همه آگاهند؛ همانطور که در گذشته شاهد بودیم مردم کامل پشتیبان نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند، آنچه موجب سرافرازی نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌شود پشتیبانی کامل مردم و حضور در صحنه مردم است.

    امیر دریادار سیاری گفت: دشمنان بدانند که اگر مرتکب خطا شوند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اعم از ارتش، سپاه، فرماندهی انتظامی، بسیج و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح آمادگی کامل دارند تا در مقابل هرگونه تهدید زمینی، هوایی و دریایی بایستند و پوزه هر دشمنی را به خاک بمالند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما