سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • مدافع مصر ضربه مغزی شد!

  • ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند

  • قالیباف: تنگه هرمز توسط ایران اداره خواهد شد / دیپلمات نیستم؛ یک رزمنده‌ام + فیلم

  • قیمت طلا جهانی امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • ارزش واقعی دارایی های بلوکه شده ایران چقدر است؟

  • قیمت خودرو امروز سه شنبه ۲ تیر

  • علیرضا بیرانوند ناجی ایران شد

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲ تیر

  • گروسی پشت در بی‌اعتباری ماند + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 395132
    تاریخ انتشار: 01/اسفند/1403 - 13:49

    ترامپ از تیر برق بالارفت+عکس

    ۱۰ هزار مشترک در نیویورک آمریکا برق ندارد و فرسودگی زیرساخت‌های برق آینده آمریکا و ترامپ را تهدید می‌کند.

    ترامپ از تیر برق بالارفت+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری فارس؛ 

    ترامپ در شبکه‌های اجتماعی پستی درباره قطعی برق در ایران را بازنشر کرد که در آن نوشته بود، «این نحوه فروپاشی نظام‌هاست».حالا شرکت‌های توزیع برق آمریکا می‌گویند، همین الان نزدیک به ۱۱ هزار خانه در ایالت نیویورک در خاموشی مطلق به سر می‌برند. اگرچه نیویورک یکی از ۳ ایالت دارای بیشترین تولید اقتصادی در آمریکاست اما رسانه‌های آمریکایی هیچ خبری راجع به قطعی برق در نیویورک منتشر نکردند.


    ماه گذشته بود که قطعی برق گریبان ۱.۵ میلیون خانه در شرق و شمال شرق آمریکا را گرفت و بسیاری از کارخانه‌های ایالات این منطقه یک هفته زمین‌گیر شدند.نشنال گرید، کن‌ادیسون، لانگ‌آیلند و راک‌لند چهار منطقه با بیشترین قطعی برق در نیویورک هستند.آمریکا بزرگترین تولیدکننده انرژی در جهان است اما ماه گذشته فاکس نیوز در گزارشی نوشت که شصت سال از عمر شبکه برق آمریکا می‌گذرد و بحران فرسودگی به زودی ترامپ را زمین‌گیر خواهد کرد.

     


    کارشناس انرژی متئو لانگ به علت اصلی وقوع قطعی گسترده برق در ایالات متحده آمریکا اشاره کرده و معتقد است که عمده بحران‌های انرژی و برق آمریکا دلیل آب و هوایی دارد و به علت طوفان‌های گسترده است.اما یک کارشناس انرژی دیگر ساندرو مارتینز می‌گوید که آب و هوا بهانه خوبی برای توجیه ناکارآمدی نیست، طوفان ۵۰ سال پیش هم بود اما قطعی ها نسبت به آن موقع ۱۰۰ برابر شده است.در گزارش فاکس نیوز آمده است که سرمایه‌گذاری برای رفع فرسودگی شبکه برق آمریکا واجب‌ترین کار برای حفظ امنیت ملی آمریکا است و اگر این موضوع مثل گذشته فراموش شود، ایالات متحده غرق در خاموشی خواهد شد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما