چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 395026
    تاریخ انتشار: 30/بهمن/1403 - 17:10
    خلیل الحیه:

    ۶ اسیر را روز شنبه تحویل خواهیم داد

    رئیس دفتر حماس در غزه خطاب به ساکنان غزه گفت: تصمیم گرفتیم روز شنبه آینده، ۶ اسیر از اشغالگران را تحویل دهیم. همچنین روز پنجشنبه، اجساد چهارنفر از اسرای اشغالگران را تحویل می دهیم.

    ۶ اسیر را روز شنبه تحویل خواهیم داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    خلیل الحیه رئیس دفتر حماس در غزه خطاب به ساکنان غزه گفت: دنیا شاهد طوفان بشری شما به سمت منازلتان بود که از سوی اشغالگران ویران شده است. شما همه طرحهای آواره کردن و همه تحرکات برای ریشه کن کردن از سرزمین تان را با شکست روبرو کردید.

     

    وی افزود: ما با میانجی گیران به ویژه قطرو مصر برای ملزم کردن اشغالگران به آنچه در مرحله اول توافق شده است، در حال رایزنی هستیم. حماس به همراه مقاومت، جدیت خود را در اجرای توافق با نهایت مسئولیت‌پذیری ثابت کرده است. اشغالگران و دولت نتانیاهو در برابر این جدیت، با تعلل و تلاش برای فرار از اجرای توافق برخورد می‌کنند.

     

    الحیه گفت: تصمیم گرفتیم روز شنبه آینده، ۶ اسیر از اشغالگران را تحویل دهیم. همچنین تصمیم گرفتیم روز پنجشنبه، اجساد چهارنفر از اسرای اشغالگران را تحویل دهیم.

     

    وی افزود: بر ضرورت پایبندی اشغالگران به اجرای کامل مفاد توافق بدون هیچ‌گونه تعلل و تأخیری تأکید می‌کنیم. دشمن همچنان با تعلل و فرار از ورود به مذاکرات مربوط به مرحله دوم توافق رفتار می‌کند. ما آمادگی کامل داریم تا فوراً اجرای مفاد مرحله دوم را آغاز کنیم که شامل آتش‌بس کامل و عقب‌نشینی اشغالگران است.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما