جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • قیمت انواع گوشی موبایل‌ 22 خرداد

  • قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۲ خرداد

  • ترامپ از بیم واکنش ویرانگر ایران، از تهدید دست برداشت

  • گفت‌وگوی ترامپ با شاه بحرین درباره ایران

  • دستگیری عامل جاسوسی در رباط کریم

  • واکنش بقایی به دزدی‌های دریایی توسط آمریکا

  • ۸ راه مهم برای اینکه آلزایمر نگیرید

  • احتمال فریب از سوی ترامپ بالاست

  • علائم افزایش ناگهانی فشار خون

  • تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

  • ورود قیمت نفت به کانال ۸۰ دلاری

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 394718
    تاریخ انتشار: 27/بهمن/1403 - 13:48

    علت تاخیر در برنامه فرزاد حسنی چه بود؟

    او درباره محتوای این برنامه که آیا با تغییراتی در تولید همراه بوده است، توضیح داد: برنامه «ماندنی‌ها» مسابقه‌ای در حوزه اطلاعات عمومی است که شامل هفت مرحله است و در هر مرحله یک نفر توسط شرکت‌کننده دیگر حذف می‌شود.

    علت تاخیر در برنامه فرزاد حسنی چه بود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

     برنامه «ماندنی‌ها» با نام قبلی «مسابقه بی‌سابقه» با اجرای فرزاد حسنی که از مدت‌ها قبل وعده پخش آن از شبکه نسیم داده شده بود این روزها در حال تولید است و احتمال پخش آن در ایام رمضان قوت گرفته است.
    افشین حسین‌خانی ـ تهیه‌کننده «ماندنی‌ها»درباره جزئیات ساخت این برنامه با اجرای فرزاد حسنی و همچنین دلایل تاخیر در پخش، توضیحاتی را بیان کرد.
    او درباره محتوای این برنامه که آیا با تغییراتی در تولید همراه بوده است، توضیح داد: برنامه «ماندنی‌ها» مسابقه‌ای در حوزه اطلاعات عمومی است که شامل هفت مرحله است و در هر مرحله یک نفر توسط شرکت‌کننده دیگر حذف می‌شود.

    حسین‌خانی درباره دلایل تاخیر در پخش این مسابقه از شبکه نسیم توضیح داد: ساخت دکور برنامه کمی زمان‌بر بود از طرفی به دنبال مسابقه‌ای متفاوت‌تر بودیم و چندین بار کار ضبط شد تا به شرایط ایده‌آل برسیم. همچنین در بخش مربوط به سؤالات، نیز سوالات خاصی طراحی‌ شده‌، همه اینها زمان‌بر بودند و این موارد موجب شد تا در پخش تاخیر داشته باشیم. از طرفی ما دلمان می‌خواست با آمادگی کامل روی آنتن برویم.


    به گفته‌ این تهیه‌کننده برنامه «ماندنی‌ها» در فصل اول در ۳۴ قسمت با اجرای فرزاد حسنی روی آنتن می‌رود.
    مدیر شبکه نسیم شهریور ماه سال جاری از تولید و پخش این برنامه خبر داده و درباره مسابقه جدید فرزاد حسنی با عنوان «مسابقه بی‌سابقه» این نکته را یادآور شده بود که برنامه تلویزیونی شباهت به «مسابقه هفته» با اجرای منوچهر نوذری دارد. دکور زیبایی هم دارد و مخاطبان را با خودش به سال‌های قبل می‌برد اما با ایده‌ها و اتفاقات جدید. 

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما