چهارشنبه 22 اسفند 1403 - Wed 12 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • ایران نیاز به واسطه ندارد؛ روسیه مراقب کلاهبرداری آمریکا باشد

  • پرونده مهدی یراحی مختومه شد

  • پرسپولیس با دو مصدوم،احتمال به کار گیری یک ستاره جوان به عنوان فیکس

  • با تخریب جنگل‌ها و تبدیل کاربری اراضی کشاورزی مقابله شود+عکس

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • درخواست ترامپ از پوتین برای میانجی‌گری جهت مذاکرات هسته‌ای با ایران

  • پایان وفاق و خیرخواهانه با رئیس جمهور

  • آیا دولت پنهان اجازه‌ی افشای شبکه‌ی خود را می دهد؟ + عکس

  • چه کسانی پُفک نمی‌خورند؟!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 394662
    تاریخ انتشار: 26/بهمن/1403 - 15:57

    بررسی درخواست استیضاح همتی در کمیسیون اقتصادی

    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از بررسی درخواست استیضاح وزیر اقتصاد و امور دارایی در این کمیسیون خبرداد.

    بررسی  درخواست استیضاح همتی در کمیسیون اقتصادی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خانه ملت

     فتح الله توسلی با اشاره ارجاع بررسی استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی به کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بحث استیضاح وزیر اقتصاد از مدت ها قبل در مجلس مطرح بوده و تعداد قابل توجهی از نمایندگان، درخواست استیضاح را امضا کرده بودند از طرفی هیات رییسه مجلس اعتقاد داشت که این امر در حال حاضر زود بوده و انجام نشود اما با اصرار نمایندگان، درخواست استیضاح به کمیسیون اصلی ارجاع شد.

    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه  داد: بحث درخواست استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی روز سه شنبه در کمیسیون اقتصادی مجلس بعنوان کمیسیون  اصلی با حضور نمایندگان درخواست کننده استیضاح مورد بررسی قرار خواهد گرفت واگر نمایندگان درخواست کننده  از پاسخ های وزیر قانع نشوند، استیضاح جهت بررسی در صحن مطرح خواهد شد.


    وی افزود: درخواست استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی 89 امضا دارد که مهمترین محورهای آن سوء مدیریت در مدیریت اقتصاد کشور، سوء مدیریت در تخصیص ارز به کالاهای اساسی بر اساس قانون بودجه سال 1403، کاهش ارزش پول ملی، کاهش قدرت خرید مردم و عدم رفع وابستگی قیمت کالاهای اساسی به نرخ ارز بود.

    این نماینده مجلس  در دوره دوازدهم اضافه کرد: همچنین عدم مدیریت در هدایت نقدینگی به سمت تولید، عدم اجرای احکام قانونی درخصوص اعطای سهام عدالت به اشخاص مشمول فاقد سهام، عملکرد ضعیف شورای رقابت در تقویت رقابت در بازارها و کاهش انحصار، عدم بهینه سازی عملکرد مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، عدم اصلاح نظام گمرکی و عدم اصلاح نظام بانکداری نیز از دیگر محورهای استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی است.

     

    توسلی بیان کرد: استیضاح حق نمایندگان است و اقدامات وزارت امور اقتصادی و دارایی طی چند وقت اخیر نتوانسته انتظارات نمایندگان مجلس در حل کردن مشکلات اقتصادی مردم را برآورده کند بنابراین نمایندگان، شخص وزیر را مسئول دانسته و به دنبال توضیحات وزیر در این خصوص هستند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما