دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • هتک حرمت مقدسات بهای سنگینی دارد

  • سال وقوع بحران نفتی

  • بسکتبالیست‌های ایران سلام نظامی دادند / فیلم

  • فرمانده‌ای در کسوت روحانیت

  • پست شقایق دهقان برای شهدای دانش‌آموز میناب

  • حملات هوایی اسرائیل به نبطیه الفوقا / فیلم

  • بورس عربستان از موشک‌های یمن بی‌نصیب نماند

  • پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • ۵ وسیله برهم‌زننده آرامش

  • شوک بزرگ به بازیکنان استقلال و پرسپولیس

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز یکشنبه ۲۹ شهریور

  • کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد

  • روایت روزنامه‌نگار ایرلندی درباره رزمایش جان‌فدا

  • پیروزی بسکتبال ایران مقابل چین / عکس

  • پرسپولیس باز خبر ساز شد / بازگشت ستاره عراقی

  • نگرانی صهیونیست‌ها از شکست‌های نظامی عربستان در برابر یمن / دست رد قاهره به درخواست ریاض؛ مصر وارد جنگ یمن نمی‌شود+ عکس

  • اسرائیل منفور جهانیان است

  • آمریکا و کشورهای منطقه خطا کنند، هدف قرار می‌گیرند

  • لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • گداییِ امنیت! / امنیت را کسانی گدایی می کنند که از پس جنگ بر نمی آیند...

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 394105
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1403 - 14:19
    مقام نظامی صهیونیست:

    طرح کوچ اجباری فلسطینیان یک توهم است

    «جای تسور» ژنرال ذخیره و فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونسیتی در اظهاراتی تاکید کرد که طرح کوچ اجباری فلسطینیان یک توهم و غیرواقعی است.

    طرح کوچ اجباری فلسطینیان یک توهم است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    این مقام نظامی صهیونیست در گفت وگو با پایگاه خبری «واللا» رژیم صهیونیستی، گفت: این طرح بسیار پیچیده و غیرقابل اجرا است و بعید می‌دانم که امکان اخراج جمعیت فلسطینی وجود داشته باشد، زیرا جهان اجازه چنین اقدامی را نخواهد داد.

    اوری مسگاف روزنامه‌نگار صهیونیست نیز پیش تر در اظهاراتی در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا درباره غزه و کوچاندن فلسطینیان، گفت: دونالد ترامپ بیهوده حرف می‌زند، هیچ اخراجی از غزه انجام نخواهد شد و آمریکا هم در آنجا ریویرا خاورمیانه (ریویرا شهر ساحلی گردشگری در ایتالیاست) نخواهد ساخت.


    این روزنامه‌نگار صهیونیست تأکید کرد که هیچ طرح و برنامه‌ای در این باره وجود ندارد، هیچ اقدامی برای آماده‌سازی انجام نشده و این طرح کاملاً بی‌فایده است.

    وی تصریح کرد: هیچ کشوری حاضر نخواهد شد دو میلیون فلسطینی را در سرزمین خود بپذیرد.

    پنج کشور عربی و مسئول ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین پیش تر در نامه مشترکی به دولت آمریکا با طرح ترامپ برای انتقال ساکنان غزه به مصر و اردن مخالفت کردند.

    به گزارش العربی الجدید، وزیران خارجه عربستان، امارات، قطر، مصر و اردن و «حسین الشیخ» مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین این نامه را آنگونه که «آکسیوس» خبر را اعلام کرده، ارسال کرده‌اند. این وزیران خارجه در قاهره در اویل هفته (دوشنبه) جمع شدند.

    وزیران خارجه کشور عربی به همراه مسئول ارشد فلسطینی نامه مشترکی به «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا ارسال کرده و در آن مخالفت خود را با طرح کوچاندن فلسطینیان از غزه که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مطرح شده، اعلام کردند.

    در نامه مشترک وزیران خارجه این کشورها و مسئول ارشد فلسطینی آمده است: بازسازی غزه باید از طریق مشارکت مستقیم مردم غزه انجام شود و فلسطینیان در اراضی خود زندگی خواهند کرد و به بازسای آن کمک می‌کنند. نباید آنها از اراضی خود هنگام بازسازی بیرون رانده شوند و باید در روند بازسازی با حمایت جامعه جهانی مشارکت فعالی داشته باشند.

     

    رئیس جمهوری آمریکا پیشتر خواستار تخلیه کامل نوار غزه و اسکان فلسطینی‌ها در کشورهای عربی همسایه شد.

    وی با اشاره به فقدان شرایط زندگی در غزه به دلیل ویرانی‌های گسترده، از کشورهای مصر و اردن خواست تا مردم غزه را پذیرش و اسکان و مشکلات این منطقه را از طریق جابه‌جایی ساکنان کاهش دهند.

    ترامپ همچنین با لحنی دستوری از رهبران مصر و اردن خواسته بود تا همکاری لازم را برای اجرای این طرح انجام دهند.

    این پیشنهاد اما با مخالفت شدید کشورهای همسایه روبه رو شد.

    مقام‌های این کشورها تاکید کردند که با آوارگی دائم مردم فلسطین و کوچ اجباری آنها به خارج از سرزمین خود مخالف هستند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما