چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 393973
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1403 - 19:35
    مسابقات کشتی کرواسی

    راه یابی ۴ آزادکار کشورمان به فینال

    ۴ آزادکار کشورمان در رقابت‌های مسابقات بین المللی کشتی جام اوپن زاگرب به فینال راه یافتند.

    راه یابی ۴ آزادکار کشورمان به فینال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، 

     رقابت‌های چهار وزن پایانی مسابقات بین المللی کشتی جام اوپن زاگرب از ظهر امروز در حال برگزاری است.

    نتایج نمایندگان کشورمان تاکنون به شرح زیر است:

    در وزن ۷۹ کیلوگرم مهدی یوسفی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر صفر اخسربک گولایف دارنده مدال برنز جهان از اسلواکی را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۴ بر ۱ از سد ولادیمری گامکریلیدزه دارنده مدال نقره جهان از گرجستان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با زلیمخان خادجیف از فرانسه کشتی می گیرد.

    در وزن ۹۲ کیلوگرم امیرحسین فیروزپور در بالای جدول در دور اول با نتیجه ۱۱ بر صفر زائور برادزه از گرجستان را مغلوب کرد. وی در دور دوم مقابل میشائیل ماچیاولو از آمریکا با نتیجه ۵ بر صفر به پیروزی دست یافت و به مرحله نیمه نهایی رفت. وی در این مرحله مقابل ادلان ویسخانوف از فرانسه با نتیجه ۶ بر صفر به برتری رسید و به دیدار فینال راه یافت.

    فیروزپور در دیدار فینال به مصاف عثمان نورماگمدوف دارنده مدال نقره و برنز جهان از آذربایجان می رود.

    محمدمبین عظیمی در پایین جدول در دور نخست با نتیجه ۶ بر ۵ مغلوب ابوبکر آباکاروف دارنده مدال برنز جهان از آذربایجان شد و با توجه به شکست در مرحله نیمه نهایی، عظیمی از دور رقابت ها کنار رفت.

    در وزن ۹۷ کیلوگرم ابوالفضل بابالو در دور اول با نتیجه ۶ بر صفر آندرو مارگیشویلی از گرجستان را شکست داد. وی در دور دوم و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۶ بر ۵ جاناتان آیلو از آمریکا را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. بابالو در این دیدار به مصاف کایل اسنایدر قهرمان جهان و المپیک از آمریکا می رود.

    در وزن ۱۲۵ کیلوگرم امیرررضا معصومی در دور نخست با نتیجه ۵ بر صفر مورازی مچلیدزه از اوکراین را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر کامیل کوشیولک از لهستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. معصومی در این دیدار به مصاف میسون پاریس دارنده مدال برنز جهان از آمریکا می رود.

    مسابقات اوزان فوق از ساعت ۲۰:۳۰ امشب برگزار می شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما