به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از میزان
جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره پرونده شهادت دو قاضی رازینی و مقیسه گفت: چون پرونده با پیچیدگی رو به رو است، کارشناسان در حال بررسی همه جانبه این پرونده هستند به محض اطلاعات جدید اطلاع رسانی میشود.
وی افزود: گمانه زنیهایی بود که شهدا با مسمومیت رو به رو شده باشند چرا که قاتل در همان روز صبحانه کاری داده بود لذا روند پزشکی قانونی انجام شد و مشخص شد هیچگونه سمی در غذا وجود نداشت است.
سخنگوی قوه قضائیه گفت. در خصوص اسلحه بررسی به عمل آمد که دارای ٩ گلوله بود که ۶ گلوله استفاده شده، قاتل گلوله ششم را به خودش شلیک کرده و سه گلوله دیگر نشان داده که فرصت استفاده از آن را نداشته است. گزارش پلیس آگاهی حاکی از این است که از اسلحه قبلاً استفاده شده و اطلاعات آن در دست بررسی است. در خصوص خود جانی نیز ارتباط اش با جریانهای گروهکی محرز شده و تحقیقات در حال انجام است.



