پنجشنبه 15 آبان 1404 - Thu 06 Nov 2025
  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 393757
    تاریخ انتشار: 16/بهمن/1403 - 13:16

    نماینده مردم کرمانشاه: نظام جمهوری اسلامی خدمات ارزنده و رو به پیشرفتی ارائه داده است/باید به اقتصاد و معیشت مردم توجه ویژه‌ای شود

    نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: نظام جمهوری اسلامی خدمات ارزنده و رو به پیشرفتی ارائه داده است، اما باید به اقتصاد و معیشت مردم نیز در این مقطع زمانی توجه ویژه‌ای داشته باشیم و مشکلات اقتصادی و معیشتی آن‌ها را حل کنیم.

    نماینده مردم کرمانشاه: نظام جمهوری اسلامی خدمات ارزنده و رو به پیشرفتی ارائه داده است/باید به اقتصاد و معیشت مردم توجه ویژه‌ای شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    فضل الله رنجبر، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو ، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهل و شش سال گذشته اظهار داشت: به نظر من انقلاب اسلامی خدمات ارزشمندی را در زمینه زیرساخت‌ها ارائه داده است؛ ما اکنون در بسیاری از روستاهای دورافتاده‌ای که پیش‌تر مشکلات عدیده‌ای داشتند، شاهد گازرسانی و اجرای پروژه‌های آبرسانی هستیم.

    حتی در برخی از روستاهای استان کرمانشاه، در یکی از بخش‌هایی که من فرماندار بودم، پارک کودک برای آن روستاها احداث کردیم. در حوزه عمران روستایی نیز اقدامات قابل توجهی از جمله بهسازی محیط روستایی و ارائه خدمات مختلف انجام شده است.

    وی افزود: در بخش بهداشت و درمان، آموزش و ایجاد فضاهای آموزشی و همچنین در زمینه خدمات‌رسانی مانند گاز، آب و راه‌سازی، اقدامات ارزنده‌ای صورت گرفته است. اگر بررسی کنیم، می‌بینیم که هم در جهت ارائه خدمات پزشکی به دورترین نقاط کشور و هم در زمینه دسترسی به آسفالت راه‌های روستایی، فضاهای آموزشی، گازرسانی و سایر خدمات زیربنایی، اقدامات ارزشمند و خوبی انجام شده است.

    وی با اشاره به حوزه استقلال کشور گفت: ما به عنوان یکی از کشورهای قدرتمندی که توانایی نه گفتن به ابرقدرت‌ها را داشتیم و داریم خوب درخشیدیم، اما باید به مدار عقلانیت و خدمت بازگردیم. در مجموع، نظام جمهوری اسلامی خدمات ارزنده و رو به پیشرفتی ارائه داده است، اما باید به اقتصاد و معیشت مردم نیز در این مقطع زمانی توجه ویژه‌ای داشته باشیم و مشکلات اقتصادی و معیشتی آن‌ها را حل کنیم.

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان گفت: به اعتقاد من، اگر جمهوری اسلامی در راستای افزایش سطح درآمد مردم و ارتقای ارزش پول ملی اقدامات اساسی انجام دهد، کار بی‌نظیری در طول تاریخ خود در جهت خدمت‌رسانی به مردم انجام داده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما