به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»
ارسال پیامک جعلی سود سهام عدالت یکی از رایجترین ترفندهای کلاهبرداری در کشور است که انتشار این نوع پیامک ها در روزهای نزدیک به پایان سال ابعاد گسترده تری دارد.
پیامکهای جعلی سود سهام عدالت به طور معمول حاوی یک لینک هستند که دارندگان سهام عدالت را به یک درگاه غیررسمی هدایت میکند و در این درگاه، از دارندگان سهام عدالت خواسته میشود که اطلاعات شخصی مانند کد ملی، شماره حساب و رمز دوم کارت بانکی خود را وارد کنند. کلاهبرداران پس از دریافت این اطلاعات، از آنها برای برداشت غیرمجاز از حساب بانکی دارندگان سهام عدالت سوءاستفاده میکنند.
در این ترفند، کلاهبرداران با ارسال پیامکی به دارندگان سهام عدالت، آنها را فریب میدهند که سود سهام خود را دریافت کنند.
البته کلاهبرداران سهام عدالت تنها به این شیوه اکتفا نکرده اند و در روش دیگر خود با ارسال پیامک جعلی با عنوان “ابلاغیه قضایی” حساب های بانکی دیگری را در قبضه خود قرار می دهند.
در این شیوه کلاهبرداری افراد برای مشاهده ابلاغیه روی لینک موجود در پیامک کلیک می کنند و با پرداخت مبلغ ناچیزی در قبال مشاهده ابلاغیه کلیه اطلاعات کارت بانکی فرد را دریافت کرده و نسبت به برداشت موجودی حساب اقدام میکنند.

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداریهای سود سهام عدالت
سردار وحید مجید در این مورد گفت: کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک نحوه دریافت سود سهام عدالت از طریق شمارههای ناشناس، کاربران را به یک سایتهای جعلی یا نصب لینک آلوده هدایت کرده و اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنها میکنند.
وی افزود: در این شرایط، کاربران بدون آگاهی وارد لینکهای آلوده شده و درحالی که یک بدافزار بوده و در این شرایط مجرمان سایبری با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت برده و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها میکنند.
رئیس پلیس فتای فراجا تأکید کرد: پیامکهای سازمانی و رسمی از سرشمارههای معتبر ارسال شده و کاربران به هیچ عنوان به لینکهایی که از طریق سرشمارههای ناشناس و شخصی ارسال میشود، مراجعه نکنند.

مجید گفت: کلاهبرداران سایبری با ارسال چنین پیامهایی در شبکههای اجتماعی یا پیامکهایی برای مردم به دنبال سرقت از شهروندان هستند، لذا شهروندان به هیچ عنوان به این دست پیامها و پیامکها توجهی نکنند و از فعال سازی لینکهای دریافتی از سرشمارههای شخصی خودداری کرده و به هیچ عنوان اطلاعات بانکی خود را در اختیار دیگران برای دریافت سود سهام عدالت قرار ندهند.
وی افزود: شهروندان برای دریافت هرگونه اطلاعات در خصوص دریافت سود سهام عدالت فقط از مبادی قانونی مربوطه پیگیری کرده و از کلیک بر روی لینکهای مشکوک پرهیز کنند. همچنین باید دقت کرد سود سهام عدالت برای مشمولان به صورت مستقیم واریز میشود و نیاز به اقدام جدیدی وجود ندارد.
بر اساس گزارش سایت پلیس، رئیس پلیس فتا فراجا افزود: شهروندان در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.
انتهای پیام