شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 393648
    تاریخ انتشار: 15/بهمن/1403 - 12:22

    توزیع شیرخشک بدون محدودیت درداروخانه

    سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از توزیع بدون محدودیت شیرخشک در داروخانه های کشور خبر داد.

    توزیع شیرخشک بدون محدودیت درداروخانه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    علی صفا، از تغییرات جدید در دستورالعمل‌های توزیع شیرخشک در کشور خبر داد و گفت: به‌منظور تسهیل دسترسی مصرف‌کنندگان به شیرخشک‌های مورد نیاز، تصمیم گرفته‌ایم که پس از این شیرخشک در داروخانه‌ها بدون هیچ‌گونه محدودیتی و تنها بر اساس درخواست‌های مصرف‌کنندگان توزیع شود. این کار با نظارت دقیق مسئولان فنی در داروخانه‌ها انجام می‌شود.

    وی افزود: برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، داروخانه‌ها موظف هستند کارت شناسایی کودک را از مصرف‌کنندگان شیرخشک درخواست کنند. این اقدام برای اطمینان از توزیع صحیح و دقیق این محصول به کسانی که به آن نیاز دارند، صورت می‌گیرد.

    صفا همچنین تأکید کرد: فهرست به روزرسانی شده توزیع‌کنندگان شیرخشک به‌طور مستمر به معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور ارسال می‌گردد تا تمامی مراکز پخش تحت نظارت دقیق قرار گیرند.

    وی گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در روند توزیع، این موضوع بلافاصله به حوزه‌های مرتبط اطلاع رسانی می‌شود.

    سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو افزود: این تغییرات با هدف ارتقا کیفیت توزیع، افزایش دسترسی آسان‌تر به شیرخشک و جلوگیری از هرگونه نابرابری در عرضه این محصول به مصرف‌کنندگان اجرا می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما