چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 392972
    تاریخ انتشار: 07/بهمن/1403 - 21:37
    در هرمزگان

    کشف خط لوله سرقت سوخت

    فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: انشعاب جدید خط لوله زیرزمینی برداشت غیرمجاز و سرقت سوخت با تلاش ماموران انتظامی بندرعباس و پلیس امنیت اقتصادی استان، در محور تنگ زاغ از توابع شهرستان بندرعباس کشف شد.

    کشف خط لوله سرقت سوخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

     از پایگاه خبری پلیس، سردار علی اکبر جاویدان روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی بندرعباس در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی با همکاری ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان، پس از چند روز انجام کار اطلاعاتی و بهره‌گیری از شیوه‌های پلیسی یک باند سرقت و قاچاق سوخت از مسیر خط لوله انتقال سوخت در محور تنگ زاغ بندرعباس را شناسایی و پیگیری موضوع را در دستورکار قرار دادند.

    وی بیان کرد: ماموران انتظامی ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی با تشکیل تیمی باتجربه و با نظارت مستقیم رییس‌کل دادگستری و مسئولان دستگاه قضایی استان و کارشناسان مربوطه به محل مورد نظر عزیمت و با پایش مسیر خط لوله انتقال سوخت، یک انشعاب جدید خط لوله که سارقان به وسیله آن اقدام به سرقت سوخت می‌کردند را شناسایی و کشف کردند.

    فرمانده انتظامی هرمزگان با بیان این‌که با هماهنگی و حضور مقامات و کارشناسان دستگاه قضایی استان هرمزگان تمام لوله‌ها و تجهیزات کشف شده در محل معدوم شدند، گفت: در این رابطه تاکنون تعداد هفت متهم شامل ۶ مرد و یک زن دستگیر شدند و تلاش پلیس و دستگاه قضایی برای شناسایی دیگر متهمان پرونده در دستورکار قرار دارد.

    جاویدان ضمن تاکید بر عزم پلیس و دستگاه قضایی در حمایت از حقوق ملت ایران اسلامی تصریح کرد : پلیس و دستگاه قضایی با تمام توان با قاچاقچیان سوخت و کالا و ارز برخورد قاطع کرده و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند و حتی اجازه نخواهند داد افرادی منفعت طلب و سودجو سرمایه‌های ملی کشور را تصاحب کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما