چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 392972
    تاریخ انتشار: 07/بهمن/1403 - 21:37
    در هرمزگان

    کشف خط لوله سرقت سوخت

    فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: انشعاب جدید خط لوله زیرزمینی برداشت غیرمجاز و سرقت سوخت با تلاش ماموران انتظامی بندرعباس و پلیس امنیت اقتصادی استان، در محور تنگ زاغ از توابع شهرستان بندرعباس کشف شد.

    کشف خط لوله سرقت سوخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

     از پایگاه خبری پلیس، سردار علی اکبر جاویدان روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی بندرعباس در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی با همکاری ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان، پس از چند روز انجام کار اطلاعاتی و بهره‌گیری از شیوه‌های پلیسی یک باند سرقت و قاچاق سوخت از مسیر خط لوله انتقال سوخت در محور تنگ زاغ بندرعباس را شناسایی و پیگیری موضوع را در دستورکار قرار دادند.

    وی بیان کرد: ماموران انتظامی ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی با تشکیل تیمی باتجربه و با نظارت مستقیم رییس‌کل دادگستری و مسئولان دستگاه قضایی استان و کارشناسان مربوطه به محل مورد نظر عزیمت و با پایش مسیر خط لوله انتقال سوخت، یک انشعاب جدید خط لوله که سارقان به وسیله آن اقدام به سرقت سوخت می‌کردند را شناسایی و کشف کردند.

    فرمانده انتظامی هرمزگان با بیان این‌که با هماهنگی و حضور مقامات و کارشناسان دستگاه قضایی استان هرمزگان تمام لوله‌ها و تجهیزات کشف شده در محل معدوم شدند، گفت: در این رابطه تاکنون تعداد هفت متهم شامل ۶ مرد و یک زن دستگیر شدند و تلاش پلیس و دستگاه قضایی برای شناسایی دیگر متهمان پرونده در دستورکار قرار دارد.

    جاویدان ضمن تاکید بر عزم پلیس و دستگاه قضایی در حمایت از حقوق ملت ایران اسلامی تصریح کرد : پلیس و دستگاه قضایی با تمام توان با قاچاقچیان سوخت و کالا و ارز برخورد قاطع کرده و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند و حتی اجازه نخواهند داد افرادی منفعت طلب و سودجو سرمایه‌های ملی کشور را تصاحب کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما