دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 392866
    تاریخ انتشار: 06/بهمن/1403 - 14:08

    حاشیه‌سازی تاکسی‌های مدرن مکه+عکس

    با وجود ترافیک در مکه، سعودی‌ها از راه‌ اندازی سیستم حمل و نقل جدید با ایجاد تاکسی‌های مدرن در این شهر خبر داده‌اند.

    حاشیه‌سازی تاکسی‌های مدرن مکه+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    «زائران در مکه به‌جای اینکه ۲۰ دقیقه منتظر اتوبوس بمانند، از امروز با تاکسی‌های مدرن می‌توانند در کم‌تر از ۵ دقیقه تاکسی بگیرند.» این را وزیر حمل و نقل و لجستیک عربستان صالح الجاسر می‌گوید.

    اما دبیرکل امور مذهبی بنگلادش ابوطاهر می‌گوید که تاکسی‌ها با ظرفیت ۴ نفر نمی‌تواند جایگزین خوبی برای اتوبوس‌ها با ظرفیت بیش از ۴۰ نفر شود، بلکه «ترافیک و معطلی را بیشتر می‌کند.»


    ترافیک در مکه در روزهای گذشته به ویژه با بارش باران به حدی رسیده که حتی زائران ترجیح می‌دهند که بخش قابل توجهی از مسیرها را پیاده بروند.

    با وجود اینکه هر روز تعداد زائران بیشتر می‌شود، سعودی‌ها بیش از ۵۰۰ دستگاه تاکسی را در ۴۷ ایستگاه از جمله نزدیکی خانه خدا مستقر کرده‌اند.

    وزیر حمل و نقل و لجستیک عربستان صالح الجاسر می‌گوید که «تا پایان سال ۲۰۲۵ تاکسی‌ها ۳ برابر می‌شود.»

    این در حالی است که در هفته‌های اخیر به ویژه با بارش باران ترافیک باعث شده که بسیاری از زائران مسیر یک ربعی را بیش از ۴۰ دقیقه طی کنند.

     

    افزایش ظرفیت تاکسی‌ها در ترکیه هم اجرایی شده است اما با ایجاد ترافیک، ترک‌ها هم از مردم به ویژه گردشگران خواسته‌اند تا از مترو استفاده کنند.

    مدیر حمل و نقل مکه خالد بن صباح می‌گوید که تاکسی‌ها ساعت انتظار برای سوار شدن را کاهش می‌دهند و «زائران زودتر به مقصد می‌رسند.»

    مدیر خدمات عمره پاکستان احمد سینگ با اشاره به ترافیک در مکه می‌گوید که وقتی تاکسی زیاد می‌شود ترافیک هم بیشتر شده و نه تنها آنهایی سوار اتوبوس هستند، بلکه افرادی که با تاکسی تردد دارند هم «مجبورند که در ترافیک بمانند.»

     

    کارشناسان می‌گویند که عربستان اگر به فکر بهبود تردد زائران است، به جای تاکسی‌های مدرن باید تعداد اتوبوس‌ها را افزایش دهد.

    همچنین راه‌اندازی اتوبوس تندرو با کاهش تعداد ایستگاه‌ها می‌تواند زمان رسیدن به مقصد را کم کند. برخی هم راه‌اندازی سیستم مترو همچون مترو ریاض را راهی برای کاهش انتظار برای رسیدن به مقصد در مکه می‌دانند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما