شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 392724
    تاریخ انتشار: 04/بهمن/1403 - 12:02

    کدام داروها مشمول افزایش قیمت شدند؟

    خبر افزایش قیمت ۳۷۰ قلم دارو در روزهای اخیر، نگرانی‌‌هایی برای برخی بیماران ایجاد کرده اما رئیس انجمن داروسازان تهران می‌گوید این افزایش قیمت عمدتاً شامل داروهای تزریقی و شیاف‌‌ها بوده و شامل داروی بیماران خاص نمی‌شود.

    کدام داروها مشمول افزایش قیمت شدند؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    گزارش‌ها از افزایش قیمت برخی داروها حکایت دارد که عمدتاً در بخش بستری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    عبده زاده، رئیس سندیکای صنایع داروهای انسانی با اشاره به قیمت‌گذاری دستوری داروها طی سالیان اخیر می‌گوید: این وضعیت در کنار مشکلات نقدینگی صنعت دارو به دلیل اجرای دارویار، به جایی رسید که دیگر امکان تولید بسیاری از اقلام دارویی وجود نداشت.

    پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو نیز افزایش قیمت 370 قلم دارو - معادل 10 درصد از بازار دارویی کشور- را اصلاح قیمت برخی اقلام دارویی خواند و ابراز کرد که "عمده داروهایی که مشمول افزایش قیمت شده‌اند، داروهای بیمارستانی هستند که در هزینه‌های بستری افراد و با پوشش بیمه‌ای محاسبه می‌شوند."

    وی همچنین افزوده است که "اگرچه درصد افزایش قیمت به ظاهر بالا به نظر می‌رسد، اما در مقایسه با تورم کشور، رقم مطلق آن چندان بالا نیست."

     کدام داروها مشمول افزایش قیمت شدند؟


    در همین راستا، بهمن صبور، رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افزایش قیمت برخی داروهای بیمارستانی اظهار کرد: افزایش قیمت دارو برای کمتر از 20 درصد از بازار دارویی اعمال شده که بیش از 95 درصد آن‌ها داروهای تزریقی،‌ آمپول‌ها و شیاف‌ها بوده است که عمدتاً در بیمارستان‌ها استفاده و در هزینه‌های گلوبال بیماران بستری لحاظ می‌شوند و اگر بیمه‌ها این داروها را تحت پوشش قرار دهند میزان پرداخت از جیب مردم افزایش نخواهد یافت.

    وی افزود: افزایش قیمت داروها اگرچه ممکن است زیاد به نظر برسد اما به لحاظ ریالی میزان افزایش قیمت، چشمگیر نخواهد بود برای مثال اگرچه گفته می‌شود قیمت دارو 300 درصد رشد داشته اما قیمت یک قلم آمپول ممکن است از 7 هزار تومان به کمتر از 20 هزار تومان رسیده باشد که باز هم عدد زیادی نیست اما نیاز به افزایش حمایت‌های بیمه‌ای دارد.

    بیماران خاص نگران نباشند

    رئیس انجمن داروسازان تهران خاطرنشان کرد: افزایش قیمت دارو فعلاً شامل داروهای بیماران خاص نشده است و بنابراین نگرانی از جهت افزایش قیمت دارو برای این بیماران وجود ندارد.

    افزایش قیمت برخی داروها با هدف جلوگیری از توقف تولید

    ظفرقندی، وزیر بهداشت درباره افزایش قیمت برخی اقلام دارویی گفته است: «حدود 10 درصد از اقلام دارویی باید اصلاح قیمت می‌شدند و تولید آنها برای تولیدکننده زیان‌ده بود. بر همین اساس اقدامات لازم برای اصلاح قیمت این داروها انجام شد تا تولید کننده بتواند تولید داشته باشد.»

    وی همچنین درباره نگرانی مردم از افزایش هزینه‌های درمان افزود: «داروهایی که اصلاح قیمت شده‌اند اغلب تزریقی و پمادهای استریل هستند که جنبه مصرف دائمی و عمومی ندارند و حدود 80 درصد داروهای تزریقی، بیمارستانی هستند و به محض تجویز و مصرف در صورت حساب بیمارستان توسط بیمه پرداخت می‌شوند.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما