شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 392146
    تاریخ انتشار: 26/دي/1403 - 15:01

    موج بی‌سابقه ی هوای سرد هفته آینده

    یک مقام مسئول سازمان هواشناسی با اشاره به ورود موج هوای نسبتا سرد به کشور، گفت: بارش‌های هفته آینده بیشتر به‌صورت باران بوده و ۵۰ تا ۶۰ میلیمتر بارش در گیلان روی می‌دهد.

    موج بی‌سابقه ی هوای سرد هفته آینده

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی در خصوص انتشار برخی شایعات مبنی بر استقرار هوای سرد و بارش‌ شدید برف در کشور تا هفته اول بهمن، اظهار کرد: موج هوای نسبتاً سردی در حال ورود به کشور است که البته بی‌سابقه نیست.

    وی با بیان این‌که معمولاً شاهد این موج‌ها در زمستان بوده‌ایم، افزود:‌ طی هفته گذشته یک آنومالی مثبت دما را داشتیم و برخلاف پیش‌بینی صورت گرفته توسط یکی از پیشکسوتان هواشناسی، دما در کشور گرم‌تر شد.

    وی یادآور شد: طی چند روز اخیر دما بالاتر از نُرم بود.

    رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی بیان کرد:‌ از اواخر هفته جاری و اوایل بهمن، موج بارشی از شمال عبور کرده که باعث بارش‌های قابل توجه در استان‌های ساحلی به‌خصوص گیلان می‌شود.

    وظیفه تاکید کرد: این بارش‌ها عمدتاً به شکل باران است و در ارتفاعات شمالی البرز از جمله جاده چالوس بارش‌ها به شکل برف خواهد بود.

    وی با پیش بینی بارش 50 تا 60 میلیمتر در استان گیلان و غرب مازندران، گفت: در دامنه‌های جنوبی البرز مانند تهران و مرکزی نیز بارش خواهیم داشت، اما این بارش‌ها قابل ملاحظه نخواهد بود.

    وی با بیان این‌که روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه هفته آینده در تهران بارندگی داریم، اضافه کرد: از روز دوشنبه هفته آینده اول بهمن 1403 بارندگی‌ها قطع شده که تا آخر هفته ادامه خواهد داشت.

    وی با اشاره به این‌که روز جمعه 5 بهمن موج جدید بارشی وارد ایران می‌شود درباره تغییرات دما، اظهار کرد:‌ از روز جمعه تا یکشنبه افت دما پیش‌بینی شده که به‌خصوص صبح دوشنبه هوا سردتر شده و در تهران به زیر صفر می‌رسد. در زمان حاضر دمای هوا در تهران 4 تا 5 درجه بالای صفر است.

    وی در پایان تاکید کرد: این آب و هوا، سیستم معمولی زمستان است و موج قوی بارشی در کار نیست.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما