جمعه 30 مرداد 1405 - Fri 21 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 391836
تاریخ انتشار: 22/دي/1403 - 15:55

کشف بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال موبایل قاچاق

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ دستگاه موبایل خارجی قاچاق به ارزش بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال خبر داد.

کشف بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال موبایل قاچاق

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری توضیح داد: در پالایش اطلاعات به دست آمده مشخص شد که مالک یک فروشگاه در شمال تهران به توزیع موبایل قاچاق فاقد مجوز‌های قانونی و گمرکی می‌پردازد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه تیمی از ماموران در تحقیقات پلیسی موفق شدند هویت و محل فروشگاه را شناسایی کنند، افزود: تحقیقات پلیسی نشان از این داشت مالک فروشکاه از مبادی غیر مجاز تعداد فراوانی تلفن همراه تهیه کرده و به عرضه آن در بازار مصرف می‌پردازد.

وی عنوان کرد: با هماهنگی‌های قضایی از محل مذکور بازدید به عمل آمد و تعداد ۳۳۷ دستگاه موبایل برند آیفون کشف و متهم پس از تحقیقات اولیه به مرجع قضائی معرفی شد.

این مقام پلیسی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال اعلام کرده‌اند، اضافه کرد: با سرمایه‌گذاری در ورود و خروج کالای قاچاق و ارز، نابودی صنایع کشور را هدف نگیرید.

وی از شهروندان درخواست کرد که در صورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما