شنبه 04 مهر 1405 - Sat 26 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 391727
    تاریخ انتشار: 20/دي/1403 - 17:27

    توطئه اسرائیل برای تجزیه سوریه را فاش شد

    روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» امروز (پنجشنبه) فاش کرد که رژیم صهیونیستی در حال بررسی پیشنهادات مطرح‌شده در رابطه با تشکیل کمیته‌ای بین‌المللی برای تقسیم سوریه به چندین «کانتون» است.

    توطئه اسرائیل برای تجزیه سوریه را فاش شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    در بحبوحه تداوم تجاوزات و اشغالگری رژیم صهیونیستی در خاک سوریه، روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» نوشت، رژیم صهیونیستی در حال بررسی پیشنهاداتی برای تشکیل کمیته بین‌المللی است که طبق آن سوریه به «کانتون‌ها» تقسیم می‌شود. این بحث‌ و رایزنی‌ها محرمانه هستند و در این اثنا نگرانی‌هایی مبنی‌بر اینکه احتمال دارد ایده‌های این رژیم لزوماً در سوریه عملی نشود، وجود دارد.

    بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، این روزنامه عبری همچنین فاش کرد که موضوع پیشنهاد تقسیم سوریه به کانتون‌ها در یک جلسه کوتاهی به ریاست یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مطرح شد که در جریان آن، پاره‌ای از موضوعات مورد بررسی قرار گرفت و به رغم وجود نگرانی‌های از امنیت اقلیت‌ها در سوریه به دلیل مداخله روزافزون ترکیه، این پیشنهاد مورد توجه قرار گرفت.

    روزنامه «اسرائیل هیوم» به نقل از منابع امنیتی رژیم صهیونیستی نوشت: اسرائیل تصمیمی برای ماندن در سوریه ندارد، اما قصد هم ندارد مناطق تحت کنترل خود را تا زمان تثبیت اوضاع، ترک کند.

    طبق نوشته این روزنامه عبری، رایزنی‌ها در اسرائیل درباره جبهه شمالی در حال افزایش است و نشست کوچک کاتس به‌عنوان مقدمه نشست بعدی با حضور بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تمرکز بر موضوع مداخله ترکیه در سوریه برگزار شده است.

    روزنامه اسرائیل هیوم در ادامه نوشت که رایزنی‌ها در کابینه نتانیاهو بر تغییرات در سوریه و شک و تردیدها درباره رویکرد احمد الشرع (ابومحمد الجولانی) متمرکز است و رژیم اسرائیل نگران امنیت و سلامت اقلیت‌های دروزی و کرد در منطقه است.

    روزنامه «اسرائیل هیوم» در ادامه گزارش خود فاش کرد که در حال حاضر کابینه اسرائیل بر تحولات سوریه متمرکز شده است.

    طبق نوشته این روزنامه عبری، «الی کوهن» وزیر و عضو کابینه رژیم صهیونیستی پیشنهاد تشکیل یک کنفرانس بین‌المللی در خصوص سوریه با هدف بررسی پروژه تقسیم این کشور به کانتون‌ها را مطرح کرده است.

     

    در همین رابطه، منابع امنیتی رژیم صهیونیستی به روزنامه مذکور اعلام کردند که این کنفرانس احتمال دارد یکی از راه‌های  ابقای ارتش اسرائیلی در مناطق تحت نفوذ خود در سوریه باشد و همچنین این کنفرانس «سوریه و مرزهای آن» را تغییر خواهد داد.

    منابع امنیتی رژیم صهیونیستی به روزنامه «اسرائیل هیوم» تاکید کردند که در حال حاضر در تمامی سطوح به نظر می‌رسد که چنین پیش‌بینی‌هایی چشم‌اندازی در آینده نزدیک به دنبال نخواهند داشت.

    «کانتون» به نوعی از تقسیمات کشوری در کشورها گفته می‌شود و به‌طور کلی کانتون‌ها از نظر مساحت و جمعیت در مقایسه با دیگر تقسیمات اداری مانند شهرستان، بخش یا استان کوچکتر هستند.

    مخالفان مسلح سوریه در ۸ دسامبر دمشق را به تصرف خود درآوردند. «بشار اسد»، رئیس جمهور سوریه پس از مذاکره با شرکت کنندگان در درگیری سوریه از سمت خود کناره‌گیری کرد و سوریه را به مقصد روسیه ترک کرد و در آنجا به وی پناهندگی داده شد. «محمد الشرع»، که اداره یک دولت مستقر در ادلب را که توسط «هیئت تحریر الشام» و دیگر گروه های مخالف تشکیل شده بود، در ۱۰ دسامبر به عنوان نخست وزیر موقت معرفی شد. او اعلام کرد که یک دولت موقت تشکیل شده است و تا مارس ۲۰۲۵ باقی خواهد ماند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما