دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 391222
    تاریخ انتشار: 15/دي/1403 - 12:09

    برخورد قاطعانه پلیس فتا با اخلال‌گران بازار ارز و سکه

    رییس پلیس فتا پایتخت گفت: پلیس فتا با اخلال‌گران بازار ارز و سکه برخورد قاطعانه می‌کند

    برخورد قاطعانه پلیس فتا با اخلال‌گران بازار ارز و سکه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    سردار داوود گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران، با اشاره به افزایش قیمت ارز و سکه و نوسانات اخیر بازار گفت: برخی افراد با سوءاستفاده از هیجانات اجتماعی، اقدام به درج قیمت‌های کذایی در کانال‌ها و سایت‌ها می‌کنند. این افراد نه تنها نظم اقتصادی را برهم می‌زنند، بلکه امنیت روانی جامعه را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهند. پلیس فتا با جدیت این موضوع را دنبال کرده و تاکنون تعداد زیادی از این کانال‌ها و سایت‌ها را شناسایی کرده است.

    وی ادامه داد: با همکاری پلیس امنیت اقتصادی، برخورد قاطعانه‌ای با اخلال‌گران بازار ارز و سکه انجام شده و این روند به صورت مستمر تحت رصد است. هدف ما مقابله با افرادی است که به قصد سودجویی و ایجاد اختلال در بازار، به انتشار اخبار و اطلاعات نادرست می‌پردازند.

    سردار گودرزی همچنین هشدار داد: به صراحت اعلام می‌کنیم هر کسی که به هر طریقی بخواهد امنیت روانی مردم را خدشه‌دار کند، باید بداند که پلیس این موضوع را به طور جدی مورد پیگرد قانونی قرار خواهد داد. امنیت اقتصادی و روانی مردم خط قرمز ماست و با هرگونه اقدام مخرب در این حوزه برخورد خواهیم کرد.

    وی با توجه به روند رشدی قیمت ارز و سکه در روز‌های اخیر افزود: تأثیرات منفی این نوسانات بر جامعه و زندگی روزمره مردم به خوبی قابل مشاهده است؛ لذا ما درصدد هستیم تا با رصد مستمر و جمع‌آوری اطلاعات صحیح، اقدامات مؤثری برای جلوگیری از شایعه‌پراکنی و قیمت‌سازی‌های کاذب انجام دهیم.

    رئیس پلیس فتا در پایان از شهروندان خواست تا در مواجهه با اخبار و اطلاعات منتشر شده در فضای مجازی هوشیار باشند و اطلاعات خود را از منابع معتبر دریافت کنند. همچنین همکاری مردم با پلیس می‌تواند نقش مؤثری در شناسایی عوامل اخلال‌گر داشته باشد و از وقوع جرایم اقتصادی در فضای مجازی جلوگیری کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما