شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 391189
    تاریخ انتشار: 14/دي/1403 - 16:11

    لوکاس ژوائو منتظرتصمیم آقاکریم

    هنوز وضعیت لوکاس ژوائو برای ادامه همکاری با پرسپولیس مشخص نیست

     لوکاس ژوائو منتظرتصمیم آقاکریم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی

    لوکاس ژوائو مهاجمی است که ابتدای فصل به پرسپولیس پیوست و اگرچه از نظر آماری نتوانست عملکرد موفقیت آمیزی داشته باشد اما در واقع هروقت در زمین حضور داشت توانست اثر مثبتی روی بازی داشته باشد.

     

    او در بازی های آسیایی به ویژه بازی چند موقعیت خوب گلزنی را از دست داد اما در مجموع با برخی حرکات فردی از جمله بازی بدون توپ؛ نگه داشتن توپ در بین مدافعان حریف و ایجاد تاخیر در بازی و همین طور پاس های تک ضربی که به دیگر مهاجمان می داد نشان می دهد بازیکن فوتبال بلدی است. او برای آخرین بار در بازی با مس رفسنجان به عنوان بازیکن تعویضی راهی میدان شد و تک گل پرسپولیس در ضربه پنالتی نیز روی خطایی بود که روی ژوائو رخ داد.

     

    در این میان شنیده می شود لوکاس ژوآئو یکی از بازیکنانی است که در لیست مازاد پرسپولیس قرار دارد. اما واقعیت این است که لوکاس ژوآئو در لیست مازاد سرخ ها نیست اما اگر باشگاه پرسپولیس بتواند بازیکن خارجی موثرتر از او پیدا کند، بعید نیست لوکاس را در لیست مازاد قرار دهد.

     

    نباید فراموش کرد که لوکاس ژوآئو با پرسپولیس قرارداد دارد و باشگاه پرسپولیس ابتدا باید از نظر مالی با این بازیکن آنگولایی توافق کند تا بتواند او را در لیست مازاد قرار دهد. ضمن این که عملکردی که این بازیکن داشته عملکرد ناموفقی هم نبوده و تمام این مسائل باعث شده تا در لیست مازاد باقری نباشد اما سرمربی موقت سرخ ها نیز جدایی این بازیکن را در صورت جذب یک گزینه بهتر و موثرتر تایید خواهد کرد.

     

    از این رو باید منتظر بود و دید در این مدت گزینه خارجی بهتری به کریم باقری معرفی خواهد شد یا لوکاس ژوآئو در نیم فصل دوم نیز در کنار پرسپولیس خواهد بود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما