یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 391159
    تاریخ انتشار: 14/دي/1403 - 10:44

    ایجاد باغ‌راه ۹.۵ کیلومتری حضرت زهرا(س)+عکس

    مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از ایجاد ۹.۵ کیلومتر مسیر دوچرخه در باغ راه حضرت زهرا (س) خبر داد و گفت: ۲.۵ کیلومتر از این برای حفظ درختان به صورت پل در حال ساخت است.

    ایجاد باغ‌راه ۹.۵ کیلومتری حضرت زهرا(س)+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    مهدی هدایت  درباره آخرین وضعیت پروژه باغ راه حضرت فاطمه (س) و پل گردشگری این پروژه، اظهار کرد: یکی از پروژه‌های شهری که مراحل نهایی تکمیل را می‌گذراند، پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) به طول 9.5 کیلومتر است که حدود 3.5 کیلومتر آن در منطقه 17 و 6 کیلومتر در منطقه 18 قرار دارد.

     

    وی ادامه داد: این باغ راه قرار است کلان ساختار جدیدی در شهر تهران تعریف و در نهایت محدوده گردشگری شن چاله‌های منطقه 18 را به بوستان ولایت متصل کند زیرا طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در فاز دوم قرار است باغ راه به طول حدود 700 متر به بوستان ولایت وصل شود.

     

    مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه در باغ راه مسیر و فضای شهری خوبی ایجاد شده و یکی از طرح‌های بزرگ بازآفرینی شهری در کشور است، تصریح کرد: مسیری که قبلاً محل عبور ریل قطار بود و باعث انفصال شهری جدی شده بود اکنون به یک فرصت برای مردم منطقه تبدیل شده است.

     

    وی افزود: در باغ راه یک مسیر گردشگری پیوسته دوچرخه و پیاده روی داریم که در بخش‌هایی برای حفظ درختان، مسیر دوچرخه به صورت پل در ارتفاع قرار گرفته و شامل 2.5 کیلومتر است؛ باقی مسیر نیز روی سطح زمین قرار دارد و هم اکنون مراحل نهایی تکمیل در حال انجام است.

     

    هدایت خاطرنشان کرد: این پل با یک سازه بسیار زیبا مانند پل طبیعت اجرا شده که نصب آن در حال انجام است و بوستان ولایت را به باغ راه متصل خواهد کرد.

     

    به گفته وی، از این پل فعلا به نام پل باغ راه حضرت فاطمه (س) یا آیت الله سعیدی یاد می‌شود تا نامگذاری نهایی برای آن صورت گیرد.

     

    وی در ادامه، با بیان اینکه یکی از اتفاقات خوب باغ راه این است که در این مسیر حدود 30 هزار متر فضای سرپوشیده خدماتی ساخته‌ایم که بیشتر آن آماده شده است، گفت: یکی از ویژگی‌های شاخص این پروژه تأمین پارکینگ در مقیاس 3500 واحد در فضای زیر سطحی باغ راه است چراکه در محدوده‌های مناطق 17 و 18 با محدودیت زمین برای تأمین خدمات مواجه هستیم.

     

    مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اظهار کرد: علاوه بر این، فضا‌های روباز ورزشی و فرهنگی در این مسیر ایجاد کرده‌ایم که یکی از بزرگترین فضا‌های یادمانی شهر تهران خواهد شد و بسیاری از مراسم‌های بزرگ را می‌توان در باغ راه برگزار کرد چراکه هم دارای خدمات لازم است و هم یک مسیر پیوسته دارد.

     

    وی افزود: نکته دیگری درباره باغ راه که می‌توان به آن اشاره کرد این است که در محدوده‌های مختلف، باغ راه نقش‌های متفاوتی دارد به عنوان مثال در مقابل امامزاده حسن در منطقه 17، نقش فرهنگی برجسته‌تر است و با ایجاد فضا‌های یادمانی و در بخش‌های دیگری که با محدوده‌های صنعتی تلاقی دارد، فضایی که کارکردی مرتبط با صنایع داشته باشد، طراحی کرده‌ایم.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما