یکشنبه 28 تير 1405 - Sun 19 Jul 2026
  • تشییع ده‌ها تن از نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان /فیلم

  • تبخیر سرباز آمریکایی با موشک هایپرسونیک ایرانی +عکس و فیلم

  • عوارض خروج از کشور زائران اربعین چه می‌شود؟

  • فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند

  • تحت لوای رهبری رشید با هم ایستادیم

  • «خطا» نیست، «خط» ستون پنجم است!

  • کالبدشکافی راهبردی طرح آمریکا برای گلوگاه هرمز و پاسخ ایران

  • ترامپ به مردم عادی ضربه می‌زند

  • مدافع حرمی که هم لبنانی بود هم ایرانی +عکس

  • ابوذر روحی /«طوفان الاربعین»

  • گیتی قاسمی /گرز گران راه دشمن برید.

  • خبر فوری بازنشستگان / پرداخت معوقات در تیر ۱۴۰۵

  • اقدام باشگاه پرسپولیس برای هایجک بازیکن تراکتور

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • جزئیات حملات آمریکا به چند نقطه در جنوب ایران

  • این وصله‌ها به علی دایی نمی‌چسبد!

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • نقاب هم‌دردی بر چهره سربازان اینترنشنال + عکس و فیلم

  • هواپیمایی از تهران به مقصد آبادان برای ایران

  • حمله موشکی جنگنده‌های آمریکا به حوالی شادگان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 390674
    تاریخ انتشار: 08/دي/1403 - 23:10

    دام منافقین برای توریست‌های آلبانی

    ایجاد تورهای سیاحتی برای گردشگران از آلبانی به پاریس برای ۷ و ۸ فوریه ( ۱۹ و ۲۰ بهمن) با هدف تأمین نیروی خیابانی برای برنامه موسوم به «سالگرد انقلاب ضد سلطنتی» در پاریس یکی از مأموریت‌های فوری کادر منافقین به نفرات است.

    دام منافقین برای توریست‌های آلبانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم؛

     با نزدیک شدن به موعد برگزاری مراسم منافقین تحت عنوان «سالگرد انقلاب ضد سلطنتی»، کادر این گروهک درپی چالش بزرگی که در تامین افراد برای شرکت در این مراسم دارند، به دنبال جذب آوارگان اوکراینی، سوری و گردشگران کشورهای ضعیف خاورمیانه هستند.

    حوزه گردشگری و ارتباطات و سایبری دو مزیت نسبی کم هزینه و زودبازده بسیار مهم در رشد اقتصادی و جذب سرمایه در کار حوزه کشاورزی، ساختمان و معادن برای کشور آلبانی است و در حوزه گردشگری، طبیعت بکر و بی نظیر آلبانی برای بسیاری از گردشگران یک مقصد جذاب محسوب می‌شود.

    در حوزه سایبری و ارتباطات نیز به دلیل وضعیت نامناسب اقتصادی آلبانی به عنوان یکی از فقیرترین کشورهای اروپایی جدا شده از بلوک شرق، نواقص بسیاری وجود دارد و چند حمله سایبری شدید نیز مشکلات این کشور را بیشتر کرده است.

    در حوزه سایبری و زیرساخت‌های ارتباطی، با توجه به تهدید دولت آلبانی توسط گروه‌های هکری به عملیات سایبری مجدد در صورت عدم اخراج منافقین، دولت آلبانی توان جذب سرمایه‌گذار در این حوزه را به طور جدی ندارد.

    دولت آلبانی با فشار آمریکا از بین دو گزینه "پذیرش زباله‌های اتمی یا پذیرش زباله‌های انسانی منافقین" با عدم اطلاع از حواشی میزبانی از گروهک تروریستی منافقین، تن به آن داد؛ موضوعی که این کشور فقیر اروپایی را با چالش‌های بسیار زیادی از جمله قاچاق دارو، قاچاق انسان، فشار افکار عمومی، حملات سایبری، پولشویی و خرید مقامات سیاسی این کشور توسط منافقین مواجه کرده و اصل حاکمیت این کشور را زیر سوال برده است تا جایی که آلبانی در رهایی از این معضل دچار مشکلات بسیار شده است و حتی این موضوع به عنوان یک مانع جدی برای عضویت این کشور در اتحادیه اروپا عنوان می‌شود.

    اخیراً «اولسی یازیچی» نویسنده و حقوق‌دان آلبانی‌تبار در مصاحبه‌ای با ایندیپندنت گفته بود که: «ما قرار است در یک کشور آزاد و دموکراتیک زندگی کنیم، ولی آنها [منافقین] یک دولت در دولت در آلبانی ایجاد کرده‌اند و قوانین خودشان را اجرا می‌کنند، در آلبانی مثل یک مافیا رفتار می‌کنند- قوانین ما را زیر پا می‌گذارند، رشوه می‌دهند و پول‌های کثیف خرج می‌کنند ».

    طبق اطلاعات بدست آمده از جلسه کادر مرکزی منافقین، گروهک برای سوء استفاده از گردشگران خارجی به ویژه گردشگران اقدام به طراحی و برنامه ریزی جدی کرده و برای این منظور، یکی از برنامه‌های منافقین اعزام تیم‌هایی ۲ تا ۳ نفره از افراد مسلط به زبان عربی و انگلیسی به مناطق گردشگری و تجاری آلبانی است تا با شناسایی و جذب نفرات مستعد، بخشی از اهداف جاسوسی خود را دنبال کند.

    همچنین ایجاد چندین تور سیاحتی برای گردشگران از آلبانی به پاریس برای ۷ و ۸ فوریه ( ۱۹ و ۲۰ بهمن) با هدف تأمین نیروی خیابانی برای برنامه مهم موسوم به " سالگرد انقلاب ضد سلطنتی" در پاریس یکی از مأموریت‌های فوری کادر به نفرات است.

    برنامه ۲۰ بهمن منافقین علی رغم پیگیری‌های شدید این گروهک از طریق لابی‌های خود، هنوز موفق به اخذ مجوز از دولت فرانسه نشده و با توجه به نگرانی‌های امنیتی به نظر می‌رسد سرویس امنیتی فرانسه مجوز لازم برای این برنامه را صادر نکند.

    با توجه به ممنوع الخروجی نفرات کادر و عضو گروهک از آلبانی نظیر مهدی ابریشمچی و داوری و زهرا مریخی، گروهک منافقین برای تامین نفرات خود در شوهای خیابانی، دچار مشکلات جدی شده و به همین دلیل توجه جدی به آوارگان اوکراینی، سوری و گردشگران کشورهای ضعیف خاورمیانه روی آورده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما