چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 39067
    تاریخ انتشار: 24/مهر/1395 - 13:02
    سیاسی

    چرا تصمیم ایران برای شرکت در اجلاس لوزان تغییر کرد؟

    علیرغم آنکه مسئولان ایران در ابتدا اعلام کرده بودند در نشست لوزان شرکت نمی‌کنند، اما شب گذشته اعلام شد که ظریف در این اجلاس حضور پیدا می‌کند.

     چرا تصمیم ایران برای شرکت در اجلاس لوزان تغییر کرد؟

     به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ براساس اعلام منابع خبری در هفته گذشته قرار بود نشست بین‌المللی سوریه امروز شنبه در لوزان سوئیس با حضور وزرای خارجه ایران، ترکیه، عربستان،‌ آمریکا و روسیه برگزار شود.

    بلافاصله پس از انتشار این خبر، برخی منابع در وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و همچنین مقامات دولتی اعلام کردند که به خاطر اختلاف‌ دیدگاه‌های عمیق ایران با برخی طرف‌های شرکت‌کننده در این اجلاس پیرامون سوریه عملا ایران برنامه‌ای برای حضور در این نشست نخواهد داشت.

    اما پس از اعلام این دیدگا‌های غیررسمی توسط جمهوری اسلامی ایران، گفت‌و‌گوها و رایزنی‌های تلفنی وزیر امور خارجه روسیه و همچنین فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا با محمدجواد ظریف آغاز شد.

    در این گفت‌و‌گوها جمهوری اسلامی ایران پیشنهادهای خود را برای حل بحران سوریه ارائه داده و طرف‌های مقابل نیز خواستار حضور ایران در این نشست می‌شوند که ایران نیز متقابلا  شروطی برای حضور خود در این نشست تعیین می‌کند.

    طرف روس و بقیه طرف‌ها نیز با پذیرش برخی شروط ایران و همچنین موافقت با افزایش تعداد کشورهای شرکت‌کننده در این اجلاس، تهران را برای حضور در این نشست راضی می‌کنند.

    محمدجواد ظریف نیز صبح امروز تهران را به مقصد لوزان جهت حضور در اجلاس یک روزه حل بحران سوریه ترک کرد.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما