دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 390538
    تاریخ انتشار: 06/دي/1403 - 15:49

    فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود

    رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به کمبود دارو در کشور گفت: برای بودجه سال آینده تصمیمات خوبی گرفته شده است تا فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته شود.

    فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    .حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به کمبود بسیار زیاد دارو در کشور گفت: برای بودجه سال آینده تصمیمات خوبی گرفته شده است تا فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته شود.

    رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاحیه ششمین کنگره بین‌المللی اینترنشنال درد گفت: کمبود دارو در کشور بسیار زیاد است و این امر مشکل اساسی وزارت بهداشت است.

    وی افزود: موضوع درد، جامعه پزشکی را دچار دغدغه کرده است اما جای امیدواری است که در ایران بر روی موضوع درد کار می‌شود.

    شهریاری در ادامه اضافه کرد: برای بودجه سال آینده تصمیمات خوبی گرفته شده است تا فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته شود.

    به گفته وی ۸۰ هزار میلیارد در مجلس تصویب شده که از سوی سازمان خصوصی سازی به وزارت بهداشت داده شود اکنون ۱۵۰ هزار میلیارد تومان دانشگاه‌ها کسری دارند.

    در ادامه، جلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت و درمان گفت: انجمن‌های علمی باید جایگاه بالایی داشته باشند زیرا می‌توانند بسیاری از فعالیت‌های سازمان‌ها را به عهده بگیرند.

    وی افزود: امیدوار هستیم انجمن بررسی درد با وزارت بهداشت همکاری خوبی داشته باشد زیرا توانمندی‌های کارشناسی دارد که می‌تواند در موضوع درد مؤثر باشد.

    حسینی بیان کرد: افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی از ۳ سال گذشته شروع شده است و ۸ هزار ورودی برای پزشکی و دندان داشتیم که اکنون این ظرفیت به ۱۶ هزار پذیرش رسیده است و ۵۱ هزار دانشجو در دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل هستند.

    وی گفت: برای تأمین زیرساخت ۵۰ دانشگاه و ۲۰ دانشکده حدود ۱۹ هزار اعتبار برای ساخت کلاس و آزمایشگاه و حدود ۸۵۰۰ همت برای تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی در نظر گرفته شده که امیدوار هستیم در موضوع بودجه این امر محقق شود.

    معاون وزارت بهداشت افزود: ۱۰۲ هزار پزشک در سایت سازمان هستند که از این تعداد ۳۰ هزار پزشک عمومی در کشور فعالیتی ندارند همچنین ۱۵ هزار نفر نیز دستیار هستند. حدود ۷۴ هزار دانشجو پزشکی داریم تا سال آینده این عدد حدود ۹۰ هزار پزشک می‌شود.

    ششمین کنگره بین‌المللی اینترنشنال درد و پانزدهمین کنگره انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران از امروز ۶ دی‌ماه شروع و تا روز جمعه ۷ دی ماه در محل همایش‌های ایران مال ادامه دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما