سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 390394
    تاریخ انتشار: 05/دي/1403 - 10:50

    درخواست میقاتی برای فشار بر اسرائیل برای اجرای آتش‌بس

    نخست‌وزیر دولت موقت لبنان در جریان نشست با اعضای کمیته ناظر بر اجرای آتش‌بس، اعلام کرد که لبنان به همه مفاد توافق آتش‌بس پایبند است، اما اسرائیل همواره آن را نقض کرده و کمیته ناظر باید این رژیم را برای تعهد به توافق مذکور تحت فشار قرار دهد.

    درخواست میقاتی برای فشار بر اسرائیل برای اجرای آتش‌بس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    «نجیب میقاتی» نخست وزیر دولت موقت لبنان در جریان نشستی که روز گذشته با نمایندگان کمیته ناظر بر اجرای آتش بس داشت، از این کمیته خواست تا نقض توافق آتش بس توسط رژیم صهیونیستی را متوقف سازد و این رژیم را تحت فشار قرار دهد که نیروهای خود را از مناطق مرزی لبنان بیرون بکشد.

    در این نشست که «ژوزف عون» فرمانده ارتش لبنان و نمایندگان کمیته ناظر بر اجرای آتش بس در آن حضور داشتند، میقاتی تاکید کرد: لبنان متعهد به اجرای همه بندهای توافق آتش بس است؛ در حالی که اسرائیل همچنان به نقض این توافق ادامه می‌دهد و این امر غیر قابل قبول و غیر قابل تحمل است.

    نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان تصریح کرد: ما نیاز به تقویت ثبات اوضاع برای توانمندسازی ساکنان جنوب لبنان جهت بازگشت به خانه‌های خود داریم و از کمیته ناظر بر اجرای آتش بس می‌خواهیم تا اسرائیل را جهت اجرای مفاد توافق آتش بس تحت فشار قرار دهد که مهمترین آنها، عقب نشینی این رژیم از اراضی لبنان و توقف تجاوزات آن است.

    رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که کمیته ناظر بر اجرای آتش بس، به جلسات پی در پی با ارتش لبنان جهت بحث در مورد موضوعات مطرح شده در جلسه دیروز ادامه می‌دهد.

    منابع لبنانی به روزنامه الاخبار گزارش دادند که میقاتی از طرف‌های آمریکایی و فرانسوی می‌خواهد که اسرائیل را برای توقف نقض آتش بس تحت فشار قرار دهند؛ زیرا ادامه این روند بدان معناست که هر لحظه اوضاع می‌تواند منفجر شود و توافق آتش بس از بین برود.

    رسانه‌های لبنانی هم عصر دیروز گزارش دادند که وزارت خارجه این کشور به دلیل نقض مکرر توافق آتش بس توسط رژیم صهیونیستی، شکایت جدیدی علیه این رژیم به سازمان ملل ارائه کرده است

    نظرات بینندگان
    نظرات شما