پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 390309
    تاریخ انتشار: 04/دي/1403 - 10:48
    سرلشکر سلامی:

    انسان‌های با اراده سرمایه اصلی سپاه هستند

    فرمانده کل سپاه پاسداران اظهار کرد: سرمایه اصلی سپاه انسان‌های با اراده این مجموعه هستند؛ نه سلاح‌ها و سخت افزارهای جنگی فاقد اراده.

     انسان‌های با اراده سرمایه اصلی سپاه هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در هشتمین همایش فرماندهان بهداشت و سلامت سپاه و نخستین جشنواره برگزیدگان نظام سلامت و دفاع زیستی در ستاد فرماندهی کل سپاه، نقش آفرینی سپاه به عنوان یک نهاد انسان محور در دوران کرونا و در مناطق محروم را نشان افتخار سپاه در حوزه سلامت دانست و اظهار کرد: سرمایه اصلی سپاه انسان‌های با اراده این مجموعه هستند؛ نه سلاح‌ها و سخت افزارهای جنگی فاقد اراده.وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌های انسانی باید چهار خصوصیت، سلامت، امنیت، ایمنی و مهارت را داشته باشد توضیح داد: این موارد با یکدیگر همپوشانی دارند و در ذیل سلامت تعریف می‌شوند و خود سلامت اجزاء و بخش‌هایی دارد که شامل سلامت فکری، قلبی و معنوی می‌شود که همه این موارد در سپاه جاری است.

    فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه شرایط بهداشت و سلامت در مشاغل مختلف متفاوت است با بیان نمونه‌ای تصریح کرد: بهداشت و سلامتی که در نیروی دریایی سپاه وجود دارد باید عملکرد متفاوتی نسبت به نیروهای دیگر داشته باشد؛ کارکنان نیروی دریایی به سبب ضربات سینوسی موج دریا بر بدنه کشتی، پس از مدتی دچار آسیب در نخاع و گردن می‌شوند بنابراین باید بهداشت و سلامت این نکته را با مهندسان ساخت شناورهای دریایی درمیان بگذارند و شرایطی را ایجاد کنند که کمترین آسیب به سلامتی کارکنان نیروی دریایی وارد شود.

    وی با اشاره به اینکه حفظ آمادگی جسمانی و رعایت بهداشت در غذاخوری‌ها، آسایشگاه سربازان، فضای سبز پادگان‌ها و سرویس‌های بهداشتی سلامتی روحی و جسمی کارکنان را بهبود می‌بخشد بیان کرد: علاوه بر آن نشان از عملکرد دقیق فرماندهان در حوزه بهداشت و سلامت است چرا که با تغذیه ناسالم و در یک محیط مسموم نمی‌توان نیروهای فعال و سالم داشت.

    سرلشکر سلامی با اظهار به اینکه در انتخاب فرماندهان باید افراد مؤمن، سخت‌گیر ولی با عاطفه و گذشت را لحاظ کرد، تصریح کرد: نشاط و معنویت با این دو رکن شکل می‌گیرد.فرمانده کل سپاه با بیان اینکه یکی از اقدامات در حوزه سلامت مدیریت تنش‌های روحی و روانی است، عنوان کرد: مسائل روحی و روانی از ذهن شروع می‌شود و انسان با مثبت اندیشی، اعتماد، دلسوزی و ایمان داشتن به یکدیگر می‌تواند پیشرفت را رقم بزند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما