دوشنبه 02 شهريور 1405 - Mon 24 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 389928
    تاریخ انتشار: 29/آذر/1403 - 15:16

    ورود سالانه ۶۰۰۰ کودک به بهزیستی

    معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه اولویت این سازمان بازپیوند کودکان با خانواده زیستی است گفت: سالانه ۶ هزار کودک ورودی بهزیستی است.

    ورود سالانه ۶۰۰۰ کودک به بهزیستی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    دکتر سید جواد حسینی، معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور با حضور در شیرخوارگاه آمنه ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این شیرخوارگاه به همراه خیرین در جشن یلدای کودکان شیرخوارگاه حاضر شد.

    وی در این جشن با اشاره به نقش خیرین در اداره امور با ذکر مثالی گفت: دهخدا مدرسه را با کلمه «شوقستان» تعریف می‌کند و زمانی که سرپرست آموزش و پرورش بودم به خیرین مدرسه ساز گفتم که خیرین با ساخت شوقستان شوق را به میان مردم می‌آورند.

    وی ادامه داد: امروز نیز در جمع خیرین شیرخوارگاه آمنه تاکید می‌کنم که شما نه در کنار ما که در قلب ما جا دارید چرا که این شوقستان‌ها (شیرخوارگاه ها) ثمره تلاش‌های شماست.

    حسینی با اشاره به کوتاه شدن مدت زمان ماندگاری کودکان در شیرخوارگاه آمنه گفت: امروز با تلاش همکاران ما و خیرین متوسط ماندگاری کودکان از ۲۶۰ روز به ۶۱ روز رسیده و فرزندان به سرعت تعیین تکلیف می‌شوند.

    وی اولویت بهزیستی را بازپیوند کودکان با خانواده زیستی و سپس خانواده جایگزین عنوان کرد و گفت: هم اکنون در کل کشور ۸۰۰ کودک شیرخوار داریم که ۶۰ نفرشان در شیرخوارگاه آمنه حضور دارند.

    حسینی با بیان اینکه فرآیند فرزندخواندگی کوتاه شده است گفت: سالانه ۶ هزار کودک ورودی بهزیستی است که با همت همکاران ما ۵۰ درصد کودکان به خانواده زیستی پیوند می‌شوند و بقیه موارد نیز تلاش می‌شود ابتدا به خانواده جایگزین و در نهایت به فرزندخواندگی سپرده می‌شوند.

    به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان بهزیستی کشور، رییس سازمان بهزیستی با قدردانی از خیرین گفت: اداره شیرخوارگاه آمنه عملا با کمک خیرین انجام می‌شود و سازمان بهزیستی تنها حقوق پرسنل را پرداخت می‌کند.

    در حاشیه این مراسم رئیس سازمان بهزیستی کشور از بخش‌های شیرخوارگاه آمنه و اورژانس اجتماعی استان تهران بازدید کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما