سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 389897
    تاریخ انتشار: 29/آذر/1403 - 11:46
    یمن:

    به دو هدف نظامی حساس در تل‌آویو حمله کردیم

    سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله با موشک‌های فراصوت به دو هدف نظامی حساس و ویژه در تل‌آویو خبر داد.

     به دو هدف نظامی حساس در تل‌آویو حمله کردیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که یگان موشکی این کشور با استفاده از دو موشک بالستیک فراصوت «فلسطین ۲»، به دو هدف نظامی ویژه و حساس در منطقه تل‌آویو حمله کرده است.

    سرتیپ سریع افزود که این عملیات در یاری رساندن به مردم مظلوم فلسطین و در واکنش به جنایات در حق اهالی غزه و نیز در چارچوب مرحله پنجم نبرد فتح موعود و جهاد مقدس و تجاوزگری‌های اسرائیل به کشورمان انجام شد و به لطف خداوند به اهداف خود رسید.

    وی تاکید کرد که عملیات مذکور همزمان با تجاوزگری رژیم صهیونیستی به تاسیسات غیرنظامی در استان صنعا و الحدیده از جمله نیروگاه‌های برق انجام شد و پاسخ ما در چهارچوب واکنش طبیعی و مشروع صورت گرفت.

    سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی مانع از انجام مسئولیت دینی و اخلاقی در واکنش به جنایات در نوار غزه نخواهد شد و ما به پشتیبانی و حمله به همه اهداف خصمانه با سلاح‌های مناسب ادامه خواهیم داد.

    سرتیپ یحیی سریع در پایان گفت که عملیات نیروهای مسلح یمن تنها پس از توقف تجاوزگری‌ها علیه غزه و رفع محاصره آن، پایان خواهد یافت.پیش از این، رسانه‌های یمنی اعلام کردند در نتیجه حملات هوایی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به مناطق و تاسیساتی در صنعا و الحدیده ۹ نفر شهید و ۳ نفر مجروح شدند.در مقابل، «محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی انصارالله اظهار داشت:عملیات نظامی یمن در پشتیبانی از غزه ادامه خواهد داشت و ما تا توقف جنایات نسل‌کشی جمعی در غزه با هرگونه تشدید تنشی مقابله به مثل خواهیم کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما