چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 389475
    تاریخ انتشار: 23/آذر/1403 - 12:29

    ترامپ پشت اوکراین را خالی کرد

    گسترش ناتو به مرزهای روسیه دلیل آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بود. اکنون که کی یف در جبهه‌های نبرد در شرق ناکام مانده و هر روز اراضی بیشتری از دست می‌دهد بر طبل عضویت در سازمان ناتو می کوبد، امری که غرب با آن موافق نیست.

    ترامپ پشت اوکراین را خالی کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    منابع آگاه می‌گوید رئیس جمهور منتخب آمریکا تمایلی برای حمایت از عضویت اوکراین در سازمان ناتو ندارد.

    بر این اساس، منابع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود به نشریه وال استریت ژورنال اعلام کردند دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا که به تازگی به پاریس سفر کرده و با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار داشت، به آنها تاکید کرده است که واشنگتن از عضویت کی یف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) حمایت نمی‌کند.

    با این حال، ترامپ اعلام کرده است اوکراین باید پس از استقرار آتش بس و پایان منازعه با روسیه به یک کشور قوی با انواع تسلیحات مسلح شود.

    ترامپ که در دوره نخست سکانداری در کاخ سفید به شدت از اروپایی‌ها به دلیل هزینه پایین دفاعی انتقاد می‌کرد، در این دیدار خواستار آن شده است که اروپایی‌ها اکنون بار اصلی کمک‌ها به اوکراین را به دوش بکشند.

     

    وی خواستار اعزام نیروهای اروپایی به اوکراین برای نظارت بر آتش بس آینده میان کی یف و مسکو است اما حاضر نیست نیروهای آمریکایی را بدین منظور اعزام کند.

    جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان بر این باور است ترامپ علی رغم شعارهای انتخاباتی توانایی پایان بخشیدن به جنگ اوکراین را ندارد و این جنگ در نهایت در جبهه‌های نبرد با پیروزی روسیه به سرانجام خواهد رسید.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما