یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 389266
    تاریخ انتشار: 20/آذر/1403 - 14:07

    ترور یک شیمیدان برجسته در دمشق

    منابع رسانه‌ای از ترور یک شیمیدان برجسته سوری در خانه‌ای در دمشق خبر دادند.

    ترور یک شیمیدان برجسته در دمشق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    شبکه العهد عراق گزارش داد که دکتر «حمدی اسماعیل ندی» شیمیدان آلی توسط افراد ناشناس در خانه‌اش در دمشق ترور شد.

    منابع رسانه‌ای عربی در این باره گزارش دادند که حمدی اسماعیل یک شیمیدان برجسته در زمینه تولید دارو‌های ارگانیک در صنعت داروسازی سوریه بود. این منابع همچنین به احتمال دست داشتن موساد و آمریکا در این ترور اشاره کرده‌اند.

    فعالان شبکه‌های اجتماعی نیز در این باره نسبت به تکرار سناریو ترور دانشمندان هسته‌ای در عراق اینبار در سوریه هشدار دادند.

    تیم ترور موساد سابقه طولانی در ترور دانشمندان و نخبگان جهان به ویژه در جامعه اسلامی دارد. در این میان کشور عراق از جمله کشور‌های عربی و اسلامی است که بسیاری از دانشمندانش قربانی سیاست وحشیانه ترور رژیم صهیونیستی شده‌اند.

    در تاریخ ۱۴ ژوئیه ۲۰۰۵ مرکز اطلاعات فلسطین از گزارشی رونمایی کرد که نشان می‌داد وزارت خارجه آمریکا آن را برای اطلاع رئیس جمهور وقت این کشور از استقرار عناصر صهیونیستی و خارجی که موساد برای همکاری با آمریکا به عراق فرستاده بود، آماده کرده است.

    بر اساس این گزارش، قرار بود عناصر صهیونیستی و خارجی که به عراق فرستاده شده بودند دست‌کم ۵۳۰ دانشمند عراقی و بیش از ۲۰۰ استاد دانشگاه و شخصیت‌های آکادمیک دیگر این کشور را ترور کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما