چهارشنبه 18 شهريور 1405 - Wed 09 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 388657
تاریخ انتشار: 11/آذر/1403 - 19:05
معاون وزیر خارجه:

کارکنان کنسولگری ایران در حلب، در دمشق مستقرند

معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: الحمدالله حال کارکنان ما که در کنسولگری حلب مشغول به کار بودند خوب است و هیچ اتفاق خاصی برای کارکنان ما نیفتاده است و آنها به موقع کنسولگری رو ترک کرده بودند.

کارکنان کنسولگری ایران در حلب، در دمشق مستقرند

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ 

«وحید جلال‌زاده» در ارتباط با وضعیت کنسولگری ایران در حلب  و کارکنان آن در پی  اشغال این کنسولگری توسط گروه‌های تروریستی  با بیان مطلب فوق گفت: البته طبق معاهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی ما باید امنیت کنسولگری و کارکنان‌مان را  حفظ کنیم. ما این شرایطی که در حلب  توسط گروه‌های تروریستی رخ داده  است را از چشم آمریکا و هم پیمانان آنها می‌دانیم و حتما اعتراض خودمان در مورد اتفاق رخ داده را از طرق و کانال‌های مناسب انجام خواهیم داد.

این دیپلمات ارشد وزارت خارجه افزود:  آنچه که الان امروز برای ما مهم است این است که کارکنان کنسولگری ما به موقع ساختمان را ترک کرده بودند و الان در دمشق مستقر هستند و هیچ آسیبی به آنها  نرسیده است.

او  افزود: اگر آسیبی به کنسولگری ما و ساختمان برسد ، این را  از چشم آمریکا و هم پیمانان‌شان می‌دانیم و قطعا اعتراض خودمان را از مجاری بین‌المللی انجام خواهیم داد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما