دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • سفر علیرضا بیرانوند با تراکتور به امارات

  • حاشیه هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس / عکس

  • آخرین خبر از تردد تنگه هرمز

  • والیبال ایران نایب قهرمان آسیا شد

  • شهید کاوه؛ فرمانده جوانی که دشمن را به‌درستی شناخت + صوت

  • عملیات برق‌آسای یمن نمای قدرت عظیم جبهه مقاومت

  • حمله هوایی به سلیمانیه عراق

  • بهترین ادویه‌ها برای سلامت کبد

  • حمله اسرائیل به یک خودرو در غزه / فیلم

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • آیا جی دی ونس می‌تواند مسیر جنگ را تغییر دهد؟

  • بلعیده شدن یک خودرو در نیشابور+ فیلم

  • تفاهم تهران و مسقط بر سر هرمز؛ راهی برای کاهش تنش یا آغاز فصل تازه جنگ میان ایران و آمریکا؟

  • ستاره خارجی به استقلال رسید

  • بهترین نوشیدنی بعد از شام برای سلامت کلیه

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۲ شهریور

  • ۶ منبع غنی از غله های پرفیبر

  • خبری از پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیست

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • خوش‌رقصی زیرزمینی‌ها در فستیوال ونیز خریدار نداشت + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 387363
    تاریخ انتشار: 25/آبان/1403 - 17:00
    دنیامالی:

    تلاش ما بازگشت ثبات به باشگاه استقلال است

    وزیر ورزش و جوانان گفت: تلاش ما در وزارت ورزش این است که هرچه‌ زودتر وضعیت باشگاه استقلال به ثبات برسد.

     تلاش ما بازگشت ثبات به باشگاه استقلال است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

     به نقل از خانه ملت، احمد دنیامالی در خصوص وضعیت تیم‌ استقلال که چند روز پیش قول تعیین وضعیت آن را داده بود، اظهار داشت: بحث تقریبا در حال نهایی شدن است و مجمع عمومی باشگاه استقلال تمهیدات لازم را برای اینکه باشگاه به آرامش برسد، در دستور کار خود قرار داده است.

    وزیر ورزش و جوانان با اشاره به جلسه دو روز پیش خود با عبدالعلی علی‌عسکری، مدیرعامل گروه صنایع هلدینگ خلیج فارس و صحبت با وی در خصوص تعیین وضعیت باشگاه استقلال، اضافه کرد: این دومین مذاکره ما با آقای علی‌عسکری در این موضوع بود و او هم تلاش خود را انجام می‌دهد که هرچه زودتر مسائل باشگاه حل شود.

    وی با بیان اینکه تلاش ما در وزارت ورزش این است که هرچه‌ زودتر وضعیت باشگاه استقلال به ثبات برسد، اضافه کرد: از هواداران تیم استقلال خواهش می‌کنم اجازه دهند مجمع عمومی باشگاه در یک فضای آرام تصمیم بگیرد و مطمئن باشند تصمیات درست و خوبی گرفته خواهد شد تا هواداران از این نگرانی خارج شوند.

    دنیامالی همچنین در خصوص تأثیر وضعیت و کیفیت ورزشگاه‌های کشور در گرفتن میزبانی تیم‌های ایرانی در بازی‌های آسیایی و برگزاری آن در کشورهای دیگر، عنوان کرد: برگزار نشدن بازی‌های تیم‌های ایرانی با طرف خارجی در ورزشگاه‌های داخلی و دادن میزبانی به کشورهای دیگر در این بازی‌ها تنها به دلیل شرایط ورزشگاه‌های کشور نیست و دلایل دیگری از جمله شرایط حاضر منطقه در این مسئله دخیل است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما