جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 387363
    تاریخ انتشار: 25/آبان/1403 - 17:00
    دنیامالی:

    تلاش ما بازگشت ثبات به باشگاه استقلال است

    وزیر ورزش و جوانان گفت: تلاش ما در وزارت ورزش این است که هرچه‌ زودتر وضعیت باشگاه استقلال به ثبات برسد.

     تلاش ما بازگشت ثبات به باشگاه استقلال است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

     به نقل از خانه ملت، احمد دنیامالی در خصوص وضعیت تیم‌ استقلال که چند روز پیش قول تعیین وضعیت آن را داده بود، اظهار داشت: بحث تقریبا در حال نهایی شدن است و مجمع عمومی باشگاه استقلال تمهیدات لازم را برای اینکه باشگاه به آرامش برسد، در دستور کار خود قرار داده است.

    وزیر ورزش و جوانان با اشاره به جلسه دو روز پیش خود با عبدالعلی علی‌عسکری، مدیرعامل گروه صنایع هلدینگ خلیج فارس و صحبت با وی در خصوص تعیین وضعیت باشگاه استقلال، اضافه کرد: این دومین مذاکره ما با آقای علی‌عسکری در این موضوع بود و او هم تلاش خود را انجام می‌دهد که هرچه زودتر مسائل باشگاه حل شود.

    وی با بیان اینکه تلاش ما در وزارت ورزش این است که هرچه‌ زودتر وضعیت باشگاه استقلال به ثبات برسد، اضافه کرد: از هواداران تیم استقلال خواهش می‌کنم اجازه دهند مجمع عمومی باشگاه در یک فضای آرام تصمیم بگیرد و مطمئن باشند تصمیات درست و خوبی گرفته خواهد شد تا هواداران از این نگرانی خارج شوند.

    دنیامالی همچنین در خصوص تأثیر وضعیت و کیفیت ورزشگاه‌های کشور در گرفتن میزبانی تیم‌های ایرانی در بازی‌های آسیایی و برگزاری آن در کشورهای دیگر، عنوان کرد: برگزار نشدن بازی‌های تیم‌های ایرانی با طرف خارجی در ورزشگاه‌های داخلی و دادن میزبانی به کشورهای دیگر در این بازی‌ها تنها به دلیل شرایط ورزشگاه‌های کشور نیست و دلایل دیگری از جمله شرایط حاضر منطقه در این مسئله دخیل است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما