پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 387340
    تاریخ انتشار: 25/آبان/1403 - 10:51

    اعمال محدودیت‌های ترافیکی جدید در محورهای شمالی کشور

    رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی جدید در محورهای شمالی کشور به‌دلیل عملیات عمرانی در جاده چالوس و افزایش حجم ترافیک در این مناطق خبر داد.

    اعمال محدودیت‌های ترافیکی جدید در محورهای شمالی کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛ 

    سردار سید تیمور حسینی در گفتگویی اعلام کرد: جاده چالوس به دلیل انجام عملیات عمرانی مسدود است. به همین دلیل بار ترافیکی مسافران به سمت مسیرهای جایگزین همچون جاده هراز، فیروزکوه و قزوین-رشت سرازیر شده است. بر همین اساس محدودیت‌های جدید ترافیکی از ساعت ۱۵ امروز، در جاده هراز از مسیر شمال به جنوب تا رودهن اعمال خواهد شد و این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت.

    وی با اشاره به اینکه  تردد در آزادراه تهران-شمال و محور کرج-چالوس ممنوع است؛ افزود: در صورت افزایش ترافیک در مسیرهای جایگزین، پلیس راهور ممکن است محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه شدن برخی از محورها را از سمت شمال به جنوب اعمال کند.

    رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: در حال حاضر، ترافیک در محورهای شمالی، به‌ویژه در جاده هراز در محدوده تونل سپاسد آمل نیمه‌سنگین و در محدوده لاریجان تا پلور پرحجم و روان است. در صورت افزایش حجم ترافیک، پیش‌بینی می‌شود از ساعت ۱۳ امروز در محدوده آبعلی (خروجی شهر آبعلی و پمپ بنزین مشا) ترافیک مسدود شود و از ساعت ۱۵، تردد از آب اسک تا رودهن به‌صورت یک‌طرفه اعمال خواهد شد. این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت.

    حسینی درباره فشم نیز گفت: همچنین در محور فشم، در صورت افزایش ترافیک از ساعت ۱۷، تردد در محدوده پل حاجی‌آباد (پیچ کلیکان) مسدود خواهد شد و تا ساعت ۲۰ شب ترافیک به سمت خروجی فشم ادامه خواهد داشت.

    وی با اشاره به بارش باران و مه‌گرفتگی در ارتفاعات افزود: در برخی از محورهای استان‌های گیلان و مازندران بارش پراکنده باران و مه‌گرفتگی گزارش شده است. این شرایط جوی نیازمند دقت و احتیاط بیشتر رانندگان است. همچنین در ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، زنجان، قزوین، همدان، خراسان رضوی، کردستان، سمنان، کرمانشاه، گیلان و اردبیل نیز مه‌گرفتگی شدید وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

    رییس پلیس راهور از تمامی رانندگان خواست که با رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به هشدارهای پلیس، از بروز مشکلات ترافیکی جلوگیری کنند. همچنین، رانندگان باید برنامه‌ریزی لازم را برای سفرهای خود انجام دهند و از تغییرات وضعیت ترافیک و محدودیت‌های احتمالی آگاه باشند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما