پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • اگر این مرد نبود، منافقین ایران را می‌‌خوردند!

  • عراقچی خطاب به گوترش: تروریسم اقتصادی آمریکا را متوقف کنید

  • هشدار بیماری‌های کبدی اغلب بدون علامت

  • ماجرای تهدید رضا پهلوی توسط علی کریمی؟! / فیلم

  • پهلوی را قورباغه نامید و سلطنت‌طلبان را سگ

  • اجرای جالب یک ربات انسان‌نما / فیلم

  • در مذاکرات هسته‌ای با ایران پیشرفت حاصل شد

  • پایان قلدری اراذل با شلیک پلیس+ فیلم

  • آخرین وضعیت صادرات نفت در خارک ایران

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • اکونومیست: چرا نمی‌توان انصارالله را شکست داد؟

  • هشدار سیا به روسیه درباره ایران و اوکراین

  • تصاویر آخرالزمانی از سیل نپال

  • قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • خواص انار برای قلب

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • روایت تلخ دختری که در خانه هواداری منافقین مورد تجاوز قرار گرفت/ کودک سرباز رجوی در اردوگاه پهلوی!+ عکس

  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 387251
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1403 - 22:04

    عذرخواهی وزیر نیرو از مردم بابت قطعی برق

    ۴ روز پس از اینکه کاهش تامین گاز و گازوئیل نیروگاه‌ها به قطعی برق ۲ ساعته ختم شد، وزیر نیرو امروز بابت مشکلات ایجاد شده به علت قطع برق، از مردم عذرخواهی کرد.

    عذرخواهی وزیر نیرو از مردم بابت قطعی برق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،  

    عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، روز چهارشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی ساخت نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی در شهرستان بهبهان اظهار داشت: در روزهای اخیر با حدود ۳ درصد کمبود انرژی در کشور روبرو شدیم. اگرچه این میزان کمبود ممکن است به‌نظر کوچک باشد، اما سبب ایجاد دشواری‌هایی برای مردم شد؛ لذا از این بابت از مردم عذرخواهی می‌کنیم.

    وی با تأکید بر اهمیت حرکت به‌سمت سوخت‌های پاک‌تر، گفت: ناترازی انرژی در کشور ایجاب می‌کند که به منابع پایدارتر و پاک‌تر روی بیاوریم. به همین منظور، با برنامه‌ریزی محدودیت‌ها و ذخیره‌سازی منابع آب و سوخت، قصد داریم ذخایر مناسبی برای فصل زمستان ایجاد کنیم.

    وزیر نیرو یادآور شد: در مقطع حساس کنونی، باید تلاش کنیم تا از انرژی‌های سنتی به‌سوی انرژی‌های تجدیدپذیر حرکت کنیم.

    علی‌آبادی افزود: امیدواریم بتوانیم در این دوره، بین ۳۰ تا ۵۰ هزار مگاوات از انرژی‌های تجدیدپذیر بهره‌مند شویم و این برنامه با شتاب مناسبی در حال پیگیری است.

    وی همچنین خاطرنشان کرد که تا پایان سال جاری، ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت انرژی تجدیدپذیر کشور اضافه خواهد شد. چندی پیش معاون اجرایی رئیس جمهور محمدجعفر قائم پناه از توقف مازوت سوزی در نیروگاه اراک، کرج و اصفهان ناشی از مازوت سوزی خبر داد و دلیل آن را انتشار آلودگی بیان کرد.

    او در ادامه تاکید کرده بود که ترجیح دادیم خاموشی مختصری به طور منظم و با اطلاع قبلی در طول شبانه روز اتفاق بیافتد. اما مالک شریعتی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی معتقد است که اعلام جدول خاموشی به بهانه حذف مازوت آدرس غلط دولت است.

    او می‌گوید که اگر مازوت هم می‌سوزاندند باز ما خاموشی داشتیم. علتش این است که تکالیف در خصوص ذخیره‌سازی، تکالیف افزایش راندمان نیروگاه‌ها و تکالیف در خصوص کیفی‌سازی سوخت پالایشگاه‌ها انجام نشده است. در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با وجود اینکه ذخایر گازوئیل نیروگاه‌ها کمتر از امسال بود، اما اقدامات به هنگام در وزارت نفت و نیرو سبب شد تا در کنار تامین برق پایدار زمستان، مصرف مازوت هم نسبت به قبل تا ۶۰ درصد کاهش پیدا کند. آخرین بار قطعی برق زمستانی در سال ۹۹ در ایران تجربه شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما