دوشنبه 02 شهريور 1405 - Mon 24 Aug 2026
  • یک فروند جنگنده نیروی هوایی اندونزی متوقف شد / فیلم

  • رقابت ۲ هزار ربات انسان‌نما / عکس

  • ویدیوی جنجالی از احسان حاج صفی

  • شکایت استقلال از بازیکن سپاهان

  • بلعیدن تمساح جوان توسط حواصیل بزرگ / عکس

  • تصاویر ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران / فیلم

  • کارزارهای اخراج مهاجران در آمریکا / عکس

  • مادرانه خرس قهوه‌ای با توله‌هایش در نوشهر / فیلم

  • بقائی: این حق ایران است که منشأ و مبدأ عمل تجاوز را هدف قرار دهد /فلسفه سازمان ملل به شدت نقض شده است + فیلم

  • حملات اخیر به دستگاه قضایی از کجا آب می‌خورد؟ / رئیس عدلیه: معیشت مردم و کنترل بازار از اولویت‌های دستگاه قضایی است

  • مولودی میلاد پیامبر( ص )/ مهدی رسولی

  • ترامپ جمله قالیباف را بازنشر کرد؛ چه نوشت؟

  • اسارت 3 خلبان ایرانی در حصار تناقضات دوحه + عکس

  • ایرانی تا ۲۰ نسل هم شده می‌جنگد

  • سخنان ترامپ درباره تنگه هرمز فانتزی است

  • کاری که هنرمندان می‌خواهند برای شهدای میناب انجام بدن

  • طلا اوج گرفت

  • حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان

  • پایان قلدری اراذل قمه به دست در صادقیه

  • پشت شعار «صلح شرافتمندانه» چه می‌گذرد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 387099
    تاریخ انتشار: 22/آبان/1403 - 16:34
    کاری از محسن برآسود:

    آمریکا در پی فشار حداکثری بر ایران!

    تله مذاکره با آمریکا آن هم در دولت دونالد ترامپ در شرایطی مطرح است که دولت حسن روحانی تمام عمر خود را برای انجام مذاکرات برجام صرف کرد تا خروجی آن یک توافق جامع مشترک بین ایران، آمریکا و کشورهای اروپایی باشد اما ترامپ آن را پاره کرد.

    آمریکا در پی فشار حداکثری بر ایران!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

     در حالی که هنوز تا استقرار کامل دولت جدید ایالات متحده آمریکا در کاخ سفید بیش از یک ماه باقی مانده است اما جریان غربگرا در داخل در طول چند روز گذشته و اعلام رسمی پیروزی دونالد ترامپ در رقابت های انتخاباتی، در حال پهن کردن دام مذاکره با دولت جدید آمریکا هستند.

    دولتی که پیش از این منطق در برابر هرگونه مذاکره و گفتگو مورد آزمون قرار گرفت و خروجی آن پاره کردن یک توافق جهانی به نام برجام بین ایران، آمریکا و اروپا بود.

    حمید ابوطالبی، مشاور سیاسی دولت حسن روحانی به تازگی در اقدامی زودهنگام و پیش دستانه در نامه‌ای به مسعود پزشکیان، با اشاره به پیروزی ترامپ و تغییر موازنه قدرت جهانی، خواستار اتخاذ رویکردی جدید در روابط با آمریکا شده است.

    این چهره نزدیک به دولت تدبیر و امید در نامه اش به رئیس جمهور تاکید کرده که آقای ترامپ، بنا به گفته‌ی خودش: در پیِ پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین؛ برقرارکردن آتش‌بس در خاورمیانه؛ و تحدید قدرت رو به رشد اقتصادی سیاسی چین، از طریق اعمال تعرفه‌های سنگین است. 

    ابوطالبی به رئیس جمهور پیشنهاد داده است که در یکی از سخنرانی‌های‌تان پیروزی آقای ترامپ را تبریک بگویید و کنترل ‌روابط ایران و آمریکا را خودتان در دست بگیرید تا افتخار حل مشکلات ۴۵ ساله‌ی ایران و آمریکا برای هر دو‌ رییس‌جمهور ثبت شود!

    ترامپ در پی سیاست «فشار حداکثری» بر ایران

    تله مذاکره با آمریکا آن هم در دولت دونالد ترامپ در شرایطی مطرح است که دولت حسن روحانی تمام عمر خود را برای انجام مذاکرات برجام صرف کرد تا خروجی آن یک توافق جامع مشترک بین ایران، آمریکا و کشورهای اروپایی باشد اما در شرایطی که تنها چند گام به اجرای این توافق مانده بود، ترامپ آن را پاره کرد و هرگونه توافق و مذاکره با ایران را به ضرر ایالات متحده عنوان کرد.

    برخی مقامات دولت قبلی ترامپ و افراد نزدیک به او در کارزار انتخاباتی‌اش در اظهارنظرهایی عنوان کردند که سیاست‌های رئیس‌جمهور آینده ایالات متحده درحالی که با وضعیت فعلی خاورمیانه مطابقت داشته باشد، سیاست «فشار حداکثری» بر ایران را نیز احیا خواهد کرد. یکی از این مقامات سابق دولت ترامپ، در این باره گفت: «تنگ‌تر شدن حلقه اقتصادی اطراف ایران از روز اول یک اولویت در سیاست خارجی خواهد بود تا پاکسازی اوضاع نابسامان بایدن در خاورمیانه آغاز شود.»

    این در حالی است که تجربه دولت اول ترامپ نشان داد که کارزار فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است و ادامه این مسیر نه تنها کمکی به حل اختلافات دو طرف نمی‌کند، بلکه با تنگ‌تر کردن حلقه تحریم‌ها، شاید این بار ایران در دکترین هسته‌ای خود تجدیدنظر کند؛ موضوعی که در ماه‌های اخیر با در نظر گرفتن تنش‌ها در خاورمیانه، بارها از سوی مقامات ارشد تهران به آن اشاره شده است و موضع خصمانه دولت ترامپ می‌تواند شیب این مسیر را تندتر کند.

    حالا اما در چنین شرایطی غربگراها در ایران به دنبال آن هستند که پای دولت پزشکیان را به تله مذاکره با دولت ترامپ بکشانند دولتی که یک بار در شرایطی که مسیر گفتگوها پیش رفته بود بازی دیپلماتیک را بر هم زد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما