سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 387037
    تاریخ انتشار: 22/آبان/1403 - 10:26

    برخوردقانونی باخودروهای حامل اتباع غیرمجاز

    جانشین فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد: خودروهایی که اتباع غیرمجاز سوار می‌کنند حتماً باید مورد برخورد قانونی قرار گیرند و پلیس راهور باید از تمام اختیارات خود در این جهت استفاده کند.

    برخوردقانونی باخودروهای حامل اتباع غیرمجاز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    سردار قاسم رضایی در جلسه کمیسیون عملیات ترافیک راهور فراجا که در سالن جلسات مرکز همایش‌های نورالرضا برگزار شد، با اشاره به اولویت‌های پلیس راهور گفت: برخورد با تخلفات پلاک مخدوش، عبور از خط ویژه و حرکت خلاف جهت باید اولویت اصلی برخوردهای پلیس راهور باشد.

    وی تاکید کرد: در برخی از شهرها طبق مشاهدات میدانی خودروهایی که پلاک خود را مخدوش کرده‌اند یا بدون پلاک تردد می‌کنند ملاحظه شده که وظیفه ذاتی ما است تا سریعاً جهت حفظ نظم و امنیت و جلوگیری از هرگونه بی نظمی اجتماعی قاطعانه با این تخلفات برخورد کنیم.

    سردار رضایی در خصوص برخورد با خودروهای حامل اتباع غیرمجاز گفت: خودروهایی که اتباع غیرمجاز سوار می‌کنند حتماً باید مورد برخورد قانونی قرار گیرند و پلیس راهور باید از تمام اختیارات خود در این جهت استفاده کند.

    وی بیان کرد: باور ما این است که پلیس راهور رفتار سازمانی خوبی دارد و کار خود را به خوبی پیش می‌برد. از این رو حتماً اقدامات اجتماعی و رسانه‌ای پلیس راهور باید افزایش یابد تا برای بخش‌های دیگر فراجا نیز کمک کننده باشد.

    جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص تکریم خانواده‌های کارکنان فراجا اذعان داشت: بالاترین سرمایه اجتماعی سازمان ما همکاران و خانواده‌هایشان هستند و باید به این موضوع و تکریم خانواده‌ها اهمیت بیشتری داده شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما