پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 386566
    تاریخ انتشار: 17/آبان/1403 - 11:07

    ترافیک روان در خیابان‌های پایتخت

    رییس مرکز جامع اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.

    ترافیک روان در خیابان‌های پایتخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ویستا

    سرهنگ علی‌اصغر شریفی با اشاره به وضعیت ترافیک معابر پایتخت گفت: امروز پنجشنبه از ابتدای صبح بار ترافیکی خاصی در معابر شهر تهران مشاهده نشده و رفت و آمد خودروها به سهولت انجام شده است.

    وی در ادامه افزود: معابر بزرگراهی در سطح شهر تهران، خلوت و احتمال تصادف به دلیل افزایش سرعت، توسط برخی از رانندگان وجود دارد؛ رانندگان با دیدن خلوتی معابر این شهر، قصد سرعت، آن هم سرعت غیرمجاز، به جهت زودتر رسیدن و به قصد انجام حرکات نمایشی را دارند.

    سرهنگ شریفی به این دسته از رانندگان توصیه کرد، سرعت غیرمجاز حین رانندگی می‌تواند؛ فاجعه‌بار بوده و عواقبی چون جان باختن یک یا چند انسان را به همراه داشته باشد. افرادی که از سرعت غیرمجاز حین رانندگی غافل بوده و بدون توجه به جریمه آن به تردد و به رانندگی خود در خیابان‌ها به این شکل ناصحیح ادامه می‌دهند، کم نیستند.

    وی اضافه کرد: این افراد بخاطر اینکه همیشه قادر به کنترل خودروی خود هستند؛ به این شیوه رانندگی ادامه داده و توجهی به تابلوهای هشدار سرعت و حتی دوربین‌های کنترل سرعت نصب شده در خیابان‌ها و بزرگراه‌های شهری ندارند و همچنان خطرساز و خطرآفرین خواهند بود.

    تصادف منجر به مرگ در میدان هفت تیر پایتخت

    رئیس مرکز جامع اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: پس رانندگان با رعایت قانون، همواره با سرعت مجاز و مطمئنه در سطح معابر خلوت صبحگاهی، تردد کنند.

    وی ادامه داد: نیمه شب گذشته حوالی ساعت ۲:۰۷ دقیقه بامداد در میدان هفت تیر، یک دستگاه کامیون با بار نخاله به علت عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه دچار حادثه شد که منجر به مصدوم شدن راننده و فوت سرنشین شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما