پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 386381
    تاریخ انتشار: 15/آبان/1403 - 13:14

    حامیان فلسطین مکرون را متهم کردند + فیلم

    فعالان طرفدار فلسطین، رئیس جمهور فرانسه را در کانادا متوقف کردند و خواستار توقف حمایت از اسرائیل شدند.

    حامیان فلسطین مکرون را  متهم کردند + فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه که برای دیدار با مقامات کانادایی به این کشور سفر کرده است در بدو ورود با اعتراضات حامیان فلسطینی که فرانسه را به حمایت مالی و تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی متهم می‌کنند، مواجه شد.

    فعالان طرفدار فلسطین، رئیس جمهور فرانسه را متوقف کردند و خواستار توقف حمایت پاریس از نسل کشی مداوم اسرائیل در غزه شدند.

    در جریان این رویداد، یکی از حامیان فلسطین فریاد می‌زد «شما در نسل کشی شریک هستید. شما می‌توانید آن را متوقف کنید.»

    مکرون نیز در پاسخ به فعالان حامی فلسطین مدعی شد که اسرائیل را در جنگ علیه غزه تامین مالی و نظامی نمی‌کند. با این حال فعالان حامی فلسطین معتقدند فرانسه از نظر سیاسی و دیپلماتیک از جنایات اسرائیل حمایت می‌کند.

    فرانسه به عنوان یکی از بزرگترین حامیان رژیم صهیونیستی در قاره اروپا همواره پایبندی خود را به سیاست‌های متوحشانه این رژیم نشان داده و چتر حمایت سیاسی خود را بر سر این رژیم افراشته است.

    پیش از این وزیر خارجه فرانسه گفته بود تصمیم نمادین اخیر دولت فرانسه برای ممنوعیت حضور شرکت‌های اسراییلی در نمایشگاه دریانوردی نظامی پاریس به دلیل جنگ غزه و لبنان، به معنای تحریم شرکت‌های اسراییلی نیست، اما اینکه فرانسه بخواهد اجازه ترویج تسلیحات مورد استفاده در جنگ را بدهد در حالی که خواستار استقرار آتش بس فوری در غزه و لبنان است با یکدیگر همخوانی ندارد.


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما