جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 386150
    تاریخ انتشار: 13/آبان/1403 - 10:51

    جناب‌خان به شبکه نسیم برمی‌گردد

    تهیه‌کننده برنامه «هزار و یک» شبکه نسیم گفت: «هزار و یک» برنامه‌ای بیگ پروداکشن است، که جناب‌خان در کنار مجری حضور دارد.

     جناب‌خان به شبکه نسیم برمی‌گردد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

    سه‌شنبه هفته گذشته بود که صحبت‌های رامبد جوان مبنی بر عدم حضورش در کنار جناب‌خان در یک برنامه تلویزیونی به اخبار پر بازدید فرهنگی تبدیل شد.

    محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم در آخرین نشست خبری خود با اصحاب رسانه این خبر را داد که «هزار و یک» که اسم قبلی آن «شب‌های جناب خان» بوده است، به آنتن می‌رسد. برآورد ما این است که استقبال زیادی از آن بشود. ۶ ماه است که اتاق فکر این برنامه در حال کار هستند، بخشی از برنامه یک مسابقه است و مهمانان و مجریانی را در کنار جناب خان داریم و با هنرمندان مطرح کشور صحبت شده است که امیدواریم تا به زودی به آنتن برسد.

    فرید نیکجو، تهیه‌کننده برنامه «هزار و یک» که بناست با حضور شخصیت «جناب خان» روانه آنتن شبکه نسیم بشود، توضیحات مختصری درباره برنامه داد و گفت: «هزار و یک» برنامه‌ای بیگ پروداکشن است، که جناب‌خان در کنار مجری حضور دارد. فعلاً چند گزینه برای انتخاب مجری داریم، که هنوز قطعی نشده است. اما اینکه قرار است حدود یک ماه دیگر این برنامه روانه شبکه نسیم بشود، قطعی است. پیش‌تولید کار هم شروع شده است.

    نیکجو در پاسخ به این سوال که قرار است «هزار و یک» به برنامه‌های ثابت شبکه نسیم تبدیل بشود؟ توضیح داد: بله، حداقل در این چند ماه تا اوایل سال ۱۴۰۴ روی آنتن شبکه نسیم خواهد بود.

    تهیه‌کننده برنامه «هزار و یک» در پاسخ به این سوال که این برنامه مشابه «خندوانه» خواهد بود؟ گفت: خیر، هر برنامه هویت خود را دارد. نه قرار است کسی ما را ادامه بدهد و نه ما کسی را ادامه بدهیم. الان «جناب خان» یک شخصیت شناخته شده‌ای است، که همه آن را می‌شناسند. طراحی موضوع، آیتم برنامه و مهمانان هم به گونه‌ای است، که باید با موضوع هر قسمت همخوانی داشته باشد. اتاق فکر و محتوای برنامه بر اساس چینش جلو می‌آیند. اینگونه نیست که هر فردی را جلوی دوربین بیاوریم. «هزار و یک» یک برنامه سرگرمی است، که نیم نگاهی به موضوعات فرهنگی و اجتماعی دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما