سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 385977
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1403 - 21:38
    کشتی آزاد قهرمانی جهان؛

    تیلور حریف قاسمپور در رده‌بندی شد

    دیوید تیلور دارنده طلای جهان و المپیک در مبارزه رده‌بندی وزن ۹۲ کیلوگرم پیکارهای قهرمانی جهان باید به مصاف کامران قاسم‌پور برود.

    تیلور حریف قاسمپور در رده‌بندی شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، 

     پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی جهان در اوزان المپیکی روز گذشته در تیرانا پایتخت کشور آلبانی آغاز و پنجشنبه شب به پایان می‌رسد.

    روز گذشته و در پایان مسابقات مقدماتی محمد نخودی در وزن ۷۹ کیلوگرم و کامران قاسم‌پور در وزن ۹۲ کیلوگرم به دیدار رده بندی رفتند. رضا مومنی در وزن ۶۱ کیلوگرم و سینا خلیلی در وزن ۷۰ کیلوگرم نیز از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

    وزن ۷۹ کیلوگرم محمد نخودی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر صفر آلناس امیروس از لتونی را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۳ بر صفر موراد کورماگمدوف از مجارستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی رفت. وی در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۴ از سد جردن باروز قهرمان المپیک و جهان از آمریکا گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. نخودی در این مرحله با نتیجه ۱۴ بر ۸ مقابل آوتاندیل کنتچادزه دارنده مدال نقره جهان از گرجستان مغلوب شد و به دیدار رده.بندی رفت.

    نخودی تا دقایقی دیگر برای کسب مدال برنز باید به مصاف تاکاهاشی از ژاپن برود.

    در وزن ۹۲ کیلوگرم کامران قاسم.پور در دور اول با نتیجه ۶ بر صفر تاکاهاشی ایشیگورو از ژاپن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۱ بر صفر فیض‌الله آکتورک از ترکیه را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله ایوان ایچیلزی از مولداوی را با نتیجه ۱۰ بر صفر از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. قاسم پور در این مرحله با نتیجه ۵ بر ۳ مغلوب عبدالرشید سعدالله‌یف قهرمان المپیک و جهان از روسیه شد و به دیدار رده‌بندی رفت.

    قاسم‌پور برای کسب مدال برنز باید به مصاف دیوید تیلور دارنده طلای جهان و المپیک از آمریکا برود.

    رقابت‌های رده‌بندی و فینال از ساعت ۲۰:۳۰ آغاز می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما