دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 385933
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1403 - 13:56
    تهیه‌کننده سینما:

    تاثیرات جشنواره‌های فرهنگی در آینده نمودار می‌شود

    منوچهر شاهسواری با بیان اینکه جشنواره چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی قطعا دارای تاثیرات مثبت است، گفت: برگزاری سالانه این جشنواره وسعت و میراث ایران عزیزمان را به رخ می‌کشد.

    تاثیرات جشنواره‌های فرهنگی در آینده نمودار می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    منوچهر شاهسواری، تهیه‌کننده سینما، تئاتر، تلویزیون و مدیرعامل اسبق خانه سینما با اشاره به برگزاری جشنواره چند رسانه‌ای از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: هر نوع رویداد و آیینی که مبتنی بر حوزه تمدن میراث‌فرهنگی به عنوان برجسته‌ترین نشانه حوزه تمدنی سرزمین ایران باشد، حتما با ارزش است و یقینا تاثیرات مثبت خود را خواهد گذاشت.

    او با اشاره به اینکه تاثیرات این نوع جشنواره‌ها پلکانی است و نمی‌توان توقع تحولات پرتابی و پر شتابی را داشت، افزود: فرهنگ، حوزه تحولات گام به گام و قدم به قدم است و تاثیر هر اقدام مثبتی در این بخش در آینده نمودار خواهد شد.

    این تهیه کننده سینما ادامه داد: امیدواریم این جشنواره باعث شود تا همگی به یاد آوریم کجا زندگی می‌کنیم و به کجا تعلق داریم و این به نظر من بزرگترین دستاورد جشنواره چندرسانه‌ای است.

    شاهسواری همچنین با بیان اینکه برگزاری این جشنواره در سال‌های آینده در شهر‌های مختلف وسعت ایران عزیزمان را به رخ می‌کشد، اظهار کرد: چنین امری دربردارنده تاثیرات مثبت بسیاری است و همگان در هر حوزه‌ای که مشتاق پیشرفت کشور است، از آن استقبال می‌کنند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما