چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 385336
    تاریخ انتشار: 04/آبان/1403 - 21:26
    بعد از شهادت سه خبرنگار مطرح شد؛

    پیام رئیس رسانه ملی در پی حمله رژیم صهیونیستی و شهادت خبرنگاران

    رئیس رسانه ملی از خون ده‌ها شهید خبرنگار در فلسطین و لبنان نوشت که سلاح قلم و کاغذشان ویرانگرتر از گلوله‌ها و موشک‌هاست.

     پیام رئیس رسانه ملی در پی حمله رژیم صهیونیستی و شهادت خبرنگاران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

     به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، پیمان جبلی رئیس صداوسیما در پیامی در صفحه اجتماعی خود به شهادت خبرنگاران در اثر حمله رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

    متن کامل پیام رئیس سازمان صداوسیما به شرح زیر است:

    «باسمه تعالی حمله ددمنشانه و هدفمند دشمن زبون صهیونی به خبرنگاران در جنوب لبنان و شهادت سه همکار عزیز رسانه ای را تبریک و تسلیت می گویم. این رخداد بار دیگر نشان داد رسانه های جریان مقاومت با قرار گرفتن در نقطه درست تاریخ، ضمن روایت ایستادگی دلیرانه مجاهدان فی سبیل الله چنان عامل رسوایی جانیان صهیونی و حامیان غربی شان شده اند که دشمنان آنها را هدف قرار می دهند تا صدای حقیقت و تصویر واقعیت آنچه در لبنان و سرزمین های اشغالی رخ می دهد خاموش کنند. اما زهی خیال باطل، چون خون ده‌ها شهید خبرنگار در فلسطین و لبنان که تنها سلاح شان دوربین، میکروفن، قلم و کاغذ است حقیقتاً ویران گرتر از گلوله ها و موشک ها خواهد ماند و بساط دروغ و تحریف دشمن صهیونی ظالم و وحشی و جنایتکار را برخواهد چید. بی شک مسیر روشن رسانه های مقاومت با درخشش ستارگان نورانی شهیدان خبرنگار پرفروغ تر از همیشه تلالویی ابدی خواهد داشت.»

    در نتیجه بمباران محل اقامت خبرنگاران المیادین و المنار در منطقه حاصبیا در جنوب لبنان در بامداد جمعه (۴ آبان) توسط هواگردهای ارتش رژیم صهیونیستی، غسان نجار و وسام قاسم تصویربردار و محمد رضا تکنیسین پخش، از ۲ شبکه المیادین و المنار به شهادت رسیدند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما