پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 385255
    تاریخ انتشار: 03/آبان/1403 - 14:37

    قطع ارتباط دانشگاه میلان با دانشگاه اسرائیلی

    دانشگاه میلان ایتالیا اعلام کرد که در پی درخواست‌های مداوم دانشجویان برای تحریم تبادلات دانشگاهی و تحقیقات با موسسات اسرائیلی، روابط خود را با یک موسسه اسرائیلی متوقف کرده است.

    قطع ارتباط دانشگاه میلان با دانشگاه اسرائیلی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    این تعلیق پس از آن صورت گرفت که مارینا برامبیلا، رئیس دانشگاه با گروهی از دانشجویان فلسطینی که به ادامه روابط با دانشگاه‌های اسرائیل اعتراض کرده بودند، ملاقات کرد. مدیریت دانشگاه با اشاره به درگیری‌های جاری در غزه و لبنان گفت که این تصمیم با بدتر شدن شرایط در منطقه مرتبط است.

    این اولین باری نیست که دانشگاه میلان چنین اقدامی انجام می‌دهد. در اوایل سال جاری نیز این دانشگاه به توافق خود با دانشگاه آریل، یکی دیگر از موسسات اسرائیلی پایان داد. تصمیم دانشگاه برای تعلیق روابط با موسسات اسرائیلی پس از فشار شدید فعالان دانشجویی اتخاذ شد.

    دانشجویان دانشگاه میلان در اوایل سال جاری با الهام از اقدامات مشابه در ایالات متحده و دیگر کشورها، اردوگاهی را در محوطه دانشگاه در اعتراض به جنگ جاری اسرائیل در غزه و ارتباط این دانشگاه با مؤسسات آموزشی اسرائیل برپا کردند.

    چند هفته پیش نیز جنبش جهانی بایکوت، سلب سرمایه، تحریم‌ نامه‌ای سرگشاده از طرف اتحادیه‌های دانشگاهی فلسطین به اشتراک گذاشت؛ در این نامه اساتید دانشگاهی و کارمندان در ۱۸ دانشگاه فلسطینی از مؤسسات دانشگاهی در سراسر جهان خواسته بودند تا روابط خود را با دانشگاه های اسرائیل قطع کنند.

    در بخشی از این نامه آمده بود: «این اقدامات ضروری برای پایان دادن به روابط با موسسات دانشگاهی اسرائیلی است که نقشی کلیدی در حکومت آپارتاید ۷۶ ساله استعماری اسرائیل ایفا کرده‌اند و در حال حاضر براساس آنچه دادگاه بین‌المللی اعلام کرده، علیه نزدیک به دو میلیون فلسطینی در نوار غزه، نسل‌کشی می کنند».

    در ماه نوامبر نیز روسای ۱۵دانشگاه فلسطینی خواستار انزواری بین‌المللی دانشگاه‌های اسرائیلی شدند و اعلام کردند که این نهادها، حمایت گسترده‌ای از نقض حقوق بشر توسط اسرائیل انجام می‌دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما