جمعه 15 خرداد 1405 - Fri 05 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 385234
تاریخ انتشار: 03/آبان/1403 - 12:27

اجاره 3 آدمکش

فرمانده انتظامی استان سمنان از دستگیری ۴ نفر در پرونده قتل یک جوان ۳۵ ساله خبر داد.

اجاره 3 آدمکش

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از 

سردار جلیل موقوفه‌ای فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: چندی قبل در پی وقوع تصادف در شاهرود مرد ۳۵ ساله‌ای مجروح و به بیمارستان منتقل شد اما به علت شدت جراحات جان باخت.

وی ادامه داد: وقتی مأموران پلیس به بررسی ماجرا پرداختند، با اعلام پزشکی قانونی مبنی بر اینکه علت فوت ضرب و جرح و قتل بوده، موضوع وارد فاز دیگری شد.

سردار موقوفه‌ای اظهار کرد: پلیس با ادامه تحقیقات توانست در کمترین زمان ممکن ۳ نفر از عاملان این جنایت را که از اشرار سابقه‌دار بودند، در خراسان رضوی دستگیر کند. این ۳ نفر در بازجویی‌ها اعتراف کردند برای این تصادف ساختگی از سوی فردی اجیر و استخدام شده بودند که متهم چهارم نیز دستگیر شد.

مقام انتظامی سمنان گفت: وی انگیزه خود را از این جنایت خصومت شخصی اعلام کرد و متهمان این پرونده همگی به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما