جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 385111
    تاریخ انتشار: 02/آبان/1403 - 11:20

    مادری که یادگاری پسرش را به جبهه مقاومت هدیه کرد+عکس

    مادر محمدرضا نوری (ابوعباس) با اشاره به اسارت فرزندش در زندان‌های عراق، سرویس طلای خود را که «هدیه روز مادر» او بود، به جبهه مقاومت هدیه کرد.

    مادری که یادگاری پسرش را به جبهه مقاومت هدیه کرد+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    این روزها با جنایات رژیم اشغالگر قدس در لبنان و شهادت زنان و کودکان و آواره شدن بیش از یک میلیون لبنانی، بسیاری از مردم ایران به ویژه بانوان برای کمک به لبنانی‌ها پا میدان گذاشته‌اند و حتی از یادگاری‌های عزیزان‌شان هم برای کمک به جبهه مقاومت چشم‌پوشی می‌کند. یکی سرویس طلای میلیاردی خود را آورده و دیگری تنها گوشواره یادگاری از فرزند شهیدش.

    در این بین مادر محمدرضا نوری (ابوعباس) که همچنان چشم‌به راه فرزندش است تا بزودی از اسارات به میهن بازگردند، سرویس طلای خود را که پسرش به مناسبت روز مادر به او هدیه داده بود، برای کمک به جبهه مقاومت اهدا کرد.

     

    مادر ابوعباس نوشته است که «قربونت برم، میدونم که چه لحظات سخت و دشواری رو در کنج اسارت مظلومانه سپری می‌کنی و این روزها چقدر بی‌قرار اتفاقات غزه و لبنان و جبهه‌های مقاومت هستی و تمام وجودت در تب و تابه برای یاری رسوندن بهشون.فدای اون قلب شکسته‌ات پسر دربند قهرمانم. بخاطر این دغدغه که همیشه برای خدمت به اسلام و مسلمین داشتی، نیت کردم که هدیه زیبایی که چند سال پیش زحمت کشیدی و از لبنان به مناسبت روز مادر برایم آوردی را از طرفت هدیه کنم به جبهه‌های مقاومت (هرچند یادگاری عزیزی چون تو …) تا شاید بتونم ذره‌ای تسلای خاطر ناآرامت باشم.»

    ابوعباس سوم فروردین ۱۴۰۲ در عراق به اتهام قتل شهروند امریکایی توسط نیروهای نیابتی آمریکایی ربوده شد و ۱۹ ماه است که همچنان در زندان‌های عراق است. مسئولان کشورمان در سفر به این کشور بارها با طرف عراقی مذاکره کرده‌اند اما تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما