دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 384786
    تاریخ انتشار: 29/مهر/1403 - 10:21

    روند محسوس کاهشی دما در کشور

    سازمان هواشناسی اعلام کرد: از امروز (یکشنبه) تا روز چهارشنبه، روند محسوس کاهش دما به ویژه در نوار شمالی کشور رخ خواهد داد.

    روند محسوس کاهشی دما در کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    با اعلام سازمان هواشناسی، امروز (یکشنبه) در شمال غرب، غرب، جنوب غرب و دامنه های جنوبی البرز، وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود. این شرایط از دوشنبه تا پنجشنبه در غرب، جنوب غرب، جنوب، مناطقی از مرکز، دامنه های جنوبی البرز و شرق کشور انتظار می رود.

    همچنین از امروز تا روز سه شنبه مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای خزر و مناطق مرکزی خلیج فارس مواج و متلاطم خواهند بود و از امروز تا پنجشنبه در سواحل دریای خزر بارش باران پیش بینی می شود.


    یکشنبه و دوشنبه در برخی مناطق شمال غرب، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات در استان های قزوین، البرز، تهران، زنجان و سمنانف سه شنبه در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، شمال کردستان، دامنه و ارتفاعات البرز، چهارشنبه در تهران، قزوین، البرز مرکزی، قم، همدان، شمال غرب و برخی نقاط در غرب کشور، فارس، بوشهر، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، یزد، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، شمال و ارتفاعات کرمان و هرمزگان، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و گردوخاک پیش بینی می شود.

    پنجشنبه به صورت پراکنده در برخی نقاط شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق و برخی نقاط استان فارس، بوشهر و ارتفاعات کرمان، رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود.

    شایان ذکر است طی روزهای دو شنبه تا چهارشنبه در نقاط مستعد شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی، بارش برف دور از انتظار نخواهد بود.

    آسمان امروز تهران صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعت ها همراه با افزایش باد و در ارتفاعات همراه با بارش پراکنده خواهد بود. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۲۵ و کمینه دمای آن به ۱۶ درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد رسید.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما