شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • کیهان: «پل ملک فهد» عربستان را با موشک بزنید

  • پس از ۶۹ سال؛ وداع آخر در کربلا+ عکس

  • صدای انفجار شرق تهران ناشی از امحای مهمات بود

  • خلع سلاح اتمی باید از متحدان آمریکا شروع شود

  • ردپای ایران در لرزش وال‌استریت؛ بورس آمریکا وارد منطقه خطر شد

  • صدای آمریکا زیر ذره‌بین؛ دیدگاه رهبر شهید به جایگاه زن چه بود؟+ عکس و فیلم

  • نیروهای مسلح پاسدار امنیت ایران هستند

  • کشف محموله انفجاری گروهک تروریستی در مرز بانه

  • قیمت خودرو امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • قرارداد قربانی مانع از انتقال این بازیکن به پرسپولیس شد

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر

  • زمان آغاز ثبت‌نام متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۶

  • تغییر بزرگ در پرسپولیس؛ جدایی ستارگان سرخ پوشان قطعی شد

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲۰ تیر

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 384503
    تاریخ انتشار: 25/مهر/1403 - 20:52

    انگلیس خواستار تشکیل جلسه فوری شورای امنیت شد

    وزیر امور خارجه انگلیس با ابراز نگرانی نسبت به بحران انسانی در شمال غزه خواستار تشکیل جلسه فوری در شورای امنیت شد.

    انگلیس خواستار تشکیل جلسه فوری شورای امنیت شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازایرنا

     دیوید لمی روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای که بک نسخه آن در تارنمای دولت انگلیس منتشر شد، گفت: «اوضاع انسانی در شمال غزه وخیم است، دسترسی به خدمات اولیه بدتر شده و سازمان ملل گزارش داده است که طی دو هفته گذشته به ندرت مواد غذایی وارد این منطقه شده است.»

    وی با تاکید بر اینکه رژیم اسرائیل باید از باز بودن مسیر ارسال کمک‌ها به غزه مطمئن شود، افزود که انگلیس به همراه فرانسه و الجزایر برای رسیدگی به این موضوع درخواست تشکیل جلسه فوری شورای امنیت سازمان ملل را مطرح کرده است.

    وزیر امور خارجه انگلیس ادامه داد: «در حالی که درگیری ادامه دارد، همه طرف‌ها به قوانین بین المللی بشردوستانه ملزم هستند. ما به همراه شرکای بین‌المللی‌مان، همچنان خواستار آتش‌بس فوری هستیم تا کمک‌های بشردوستانه بیشتری وارد شوند و گروگان‌های باقی‌مانده (اسرای اسرائیلی) خارج شوند.»

    وی همچنین در این بیانیه به تصمیم اخیر لندن برای محدود کردن فروش سلاح به رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: «بریتانیا ماه گذشته تصمیم دشواری را برای تعلیق مجوزهای صادرات (سلاح) به اسرائیل را گرفت.» لمی با این حال مدعی شد: «این تصمیم حمایت ثابت ما از امنیت اسرائیل را تغییر نمی دهد.»

     رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

    تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه می دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما