به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس
سازمان صلیب سرخ لبنان از مجروح شدن 4 نیروی داوطلب خود در حمله رژیم صهیونیستی به خانهای در صربین در منطقه بنت الجبیل در جنوب لبنان خبر داد.
این نیروها پس از یک حمله اولیه رژیم صهیونیستی به همین منطقه و در همانگی کامل با نیروهای یونیفل به این محل اعزام شده بودند.
صلیب سرخ لبنان گفته، در زمانی که نیروهایش مشغول جستجو برای نجات افراد بودند این خانه برای بار دوم مورد حمله قرار گرفته که منجر به مجروح شدن 4 نفر از نیروهای داوطلب و آسیب به دو آمبولانس شده است. به نوشته سی ان ان، داوطلبان مجروح در بیمارستانی در لبنان تحت مداوا قرار گرفته و «در وضعیت خوبی هستند».
شبکه سی ان ان گفته که با ارتش اسرائیل درباره این حادثه تماس گرفته اما پاسخی از سوی آنها دریافت نکرده است.
طی روزهای گذشته حملات اسرائیل به نیروهای سازمان ملل مستقر در مرز لبنان و فلسطین اشغالی موجی از اعتراض جامعه جهانی را به دنبال داشته است



